ΑθλητισμόςΤουρισμός

Ολοκληρώθηκε το 1o “Stay Active Kefalonia”

82views

Ολοκληρώθηκε το 1oStay Active Kefalonia

Οι Δήμοι Κεφαλονιάς σε συνεργασία με την Marketing Greece, την Ένωση Ξενοδόχων Κεφαλονιάς και Ιθάκης, το Ιόνιο Πανεπιστήμιο, τοπικούς φορείς, αθλητικούς συλλόγους και εθελοντές διοργάνωσαν το τριήμερο 22 έως 24 Σεπτεμβρίου στην Κεφαλονιά το 1ο “Stay Active Kefalonia”. Η πρωτοβουλία είχε στόχο να αναδείξει την Κεφαλονιά ως προορισμό, ιδανικό για υπαίθριες δραστηριότητες κάτω από το πρίσμα της βιώσιμης τουριστικής ανάπτυξης.

Κατά την διάρκεια του τριημέρου πραγματοποιήθηκαν δραστηριότητες ποδηλασίας, πεζοπορίας, sea kayaking και αγώνες δρόμου. Παράλληλα διεξάχθηκε το “Sustainable Tourism Summit” σε συνεργασία με το Ιόνιο Πανεπιστήμιο με πολύ ενδιαφέρουσες ομιλίες από εκλεκτούς ομιλητές.

Στις δραστηριότητες συμμετείχαν κάτοικοι και επισκέπτες του νησιού στους οποίους δόθηκε η ευκαιρία να γνωρίσουν μία άλλη οπτική γωνία της Κεφαλονιάς.

Μια ομάδα content creators, σε συνεργασία με την Marketing Greece, συμμετείχε για να παράγει και να δημοσιεύσει υλικό με στόχο την ανάδειξη του προορισμού μας, σε μια εποχή του χρόνου που υπάρχουν προοπτικές για μεγαλύτερη τουριστική ανάπτυξη.

Η διοργάνωση ολοκληρώθηκε με επιτυχία, η συμμετοχή ήταν μεγάλη και το αποτέλεσμα άφησε ικανοποιημένους όλους τους συμμετέχοντες. Σκοπός είναι το «Stay Active Kefalonia» να γίνει θεσμός στο νησί μας και θα ξεκινήσει άμεσα ο σχεδιασμός του επόμενου.

θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε:

Για την οργάνωση των δράσεων:

Παράρτημα Αργοστολίου του Ο.ΦΥ.ΠΕ.Κ.Α – Hiking

Υβόνη & Παύλος – Sea Kayaking Taster

Δημήτρης Πανταζής – Kefalonia Bike Challenge

Albert RuijgCycling for Kids

Λάμπρος Παπαλάμπρος & Χρήστος Γεωργάτος – Ainos Mountain Marathon

Κωνσταντίνος Καμπίτσης – Giro di Paliki

Παληξουριακός Αθλητικός Όμιλος – Ποδηλατόβολτα

Το τμήμα Επικοινωνίας και Ψηφιακού Μάρκετινγκ του Ιόνιου Πανεπιστήμιου – Sustainable Tourism Summit

 

Για τις φιλοξενίες:

Ένωση Ξενοδόχων Κεφαλονιάς και Ιθάκης

White Rocks Hotel

Eliamos Villa Hotel & Spa

Electra Kefalonia Hotel & Spa

Mirabel City Center Hotel

Hotel Lassi

Για την υποστήριξη των εκδηλώσεων και προβολή των δράσεων

Marketing Greece

Greece Therapy

Opuntia Kefalonia

Baroque Le Bistrot

Gentilini Winery

Fishing Tourism Kefalonia

Kefalonia E-Mountain Bike Experience

Θωμάς Βουτσινάς

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.