Κοινωνία

Οι δύο ειδικότητες του ΔΙΕΚ Γενικού Νοσοκομείου Κεφαλληνίας-Βοηθός νοσηλευτικής-τραυματολογίας-Διασώστης-πλήρωμα ασθενοφόρου

120views

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΕΚ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ

Ενημερώνουμε τους ενδιαφερόμενους που επιθυμούν να φοιτήσουν στο Δ.Ι.Ε.Κ. του ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ αρμοδιότητας του Υπουργείου Υγείας ότι για το Εκπαιδευτικό έτος 2022 – 2023 θα λειτουργήσουν δύο ειδικότητες :

ΒΟΗΘΟΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΤΡΑΥΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ

ΔΙΑΣΩΣΤΗΣ – ΠΛΗΡΩΜΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ

 

Η φοίτηση στο ΔΙΕΚ παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ και διαρκεί τέσσερα εξάμηνα θεωρητικής και εργαστηριακής κατάρτισης και ένα εξάμηνο πρακτικής άσκησης.

Δικαίωμα εγγραφής έχουν οι απόφοιτοι κάθε τύπου Λυκείου

Παρέχεται αναβολή στράτευσης

Δεν υπάρχει όριο ηλικίας

Για τις ειδικότητες ΒΟΗΘΟΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΤΡΑΥΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ & ΔΙΑΣΩΣΤΗΣ – ΠΛΗΡΩΜΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ οι 15 θέσεις για την κάθε ειδικότητα θα καλυφθούν από το μηχανογραφικό δελτίο των υποψηφίων που συμμετέχουν στις πανελλήνιες εξετάσεις και οι υπόλοιπες από αιτήσεις υποψηφίων που θα κατατεθούν το πρώτο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου 2022.

Όσοι υποψήφιοι δεν κατέλαβαν κάποια θέση από το μηχανογραφικό δελτίο, μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στο ΔΙΕΚ προς κάλυψη θέσης καταρτιζόμενου το πρώτο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου.

Το μόνιμο διδακτικό προσωπικό του ΔΙΕΚ με πολυετή εμπειρία στην διδασκαλία των μαθημάτων και οι εξωτερικοί συνεργάτες Ιατροί, Νοσηλευτές, Διοικητικοί του Γενικού Νοσοκομείου Κεφαλληνίας καθώς και οι εκπαιδευτές του ΕΚΑΒ εξασφαλίζουν στους σπουδαστές μας την γνώση και την δεξιοτεχνία που θα τους καθιερώσουν ως αυριανούς επαγγελματίες στον χώρο της Υγείας.

Στόχος μας είναι η αναβάθμιση της εξειδικευμένης γνώσης και η αγάπη προς τον ασθενή με επαγγελματισμό , κατανόηση , ανεκτικότητα , ψυχική και σωματική αντοχή.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ : Από 1 Σεπτεμβρίου 2022 έως 15 Σεπτεμβρίου 2022.

Για πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο 2022 στην Γραμματεία του ΔΙΕΚ.

Τηλέφωνο : 2671025915

Εmail : diek.gnk@1699.syzefxis.gov.gr

 

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.