Πολιτική

Ξαφνική επίθεση Σαμούρη στον Άγγελο Κωνσταντάκη :”Στα γήπεδα πήρε μηδέν -Έκανε μηδέν έργο”!

406views

Με αφορμή τις εργασίες που γίνονται στο Κολυμβητήριο Αργοστολίου ο αντιδήμαρχος καθαριότητας του Μιχαλάτου Σπύρος Σαμούρης έκανε σφοδρή επίθεση στον πρώην Πρόεδρο της ΚΕΔΗΚΕ Άγγελο Κωνσταντάκη :” Ο Άγγελος είναι αξιόλογος ,αλλά στα γήπεδα επί της Προεδρίας του πήρε μηδέν ,έργο μηδέν.

Το κολυμβητήριο ασυντήρητο και τα γήπεδα εγκαταλελειμμένα”. Δεδομένου ότι ο Κωνσταντάκης έλειπε από την συνεδρίαση κι ότι από την παράταξη Παρίση κάνεις δεν πήρε το μέρος του πρώην Προέδρου της ΚΕΔΗΚΕ αναγκάστηκε να τον υπερασπισθεί ο Νίκος Ανουσάκης παρότι πλέον έχει ιδρύσει την δική του παράταξη :”Μπορεί ο Άγγελος να έχει μείνει στην παλιά παράταξη αλλά εγώ δεν μπορώ να δεχθώ ότι ήταν άχρηστος κι είναι ντροπή της δημοτικής αρχής Μιχαλάτου που τον κατηγορεί απουσία του χωρίς να έχει την δυνατότητα να αμυνθεί. Εγώ θεωρώ ότι ο Κωνσταντάκης έκανε συντηρήσεις στα γήπεδα κι είναι ντροπή αυτό που κάνετε”.

Η συνέχεια λοιπόν στο επόμενο Δημοτικό συμβούλιο αφού λογικά ο πρώην Πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ δεν θα αφήσει έτσι αυτό το δημόσιο “λιντσάρισμα” από τον Σαμούρη.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.