Πολιτική

Ναπολέων Μαραβέγιας : Η στήριξη του Αλέξανδρου Παρίση στον προεκλογικό μου αγώνα είναι πολύτιμη και αποφασιστική

244views

Η δήλωση του Αλέξανδρου Παρίση Προέδρου της ΠΕΔΙΝ και τ. Δημάρχου Κεφαλονιάς για την ολόψυχη στράτευση του στον αγώνα για να παραμείνει γαλάζια η Κεφαλονία και η Ιθάκη, εκφράζει ακόμη μια φορά την απόλυτη προσήλωση του στη μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη της Νέας Δημοκρατίας, που επάξια υπηρέτησε για πολλά χρόνια από τη θέση του βουλευτή και στη συνέχεια του Δημάρχου. Ο Αλέξανδρος Παρίσης κέρδισε την εκτίμηση και την αγάπη των πολιτών των νησιών μας πολύ πέρα από τα κομματικά όρια.
Έτσι, η συμπόρευση του μαζί μου είναι πολύτιμη από την εποχή του επιτυχημένου κοινού αγώνα μας να κρατήσουμε στο Αργοστόλι και το Ληξούρι τα Τμήματα του ΤΕΙ στη δύσκολη περίοδο 2010-2015 πριν έρθει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και καταργήσει το Τμήμα Τεχνολογίας Ήχου το 2018 στο Ληξούρι. Σήμερα η στήριξη του για να την κατάκτηση της έδρας είναι έμπρακτη στον προεκλογικό μου αγώνα, για μια Κεφαλονιά και Ιθάκη αντάξιες της ιστορίας τους και του πολιτισμού τους.

Καθηγητής Ναπολέων Μαραβεγιας Υποψήφιος Βουλευτής Ν.Δ Κεφαλονιάς & Ιθάκης
Π. Υπουργός Π. Αντιπρύτανης

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.