Πολιτική

Ναπολέων Μαραβέγιας: Η ενεργός συμμετοχή μου στον νέο προεκλογικό αγώνα στα νησιά μας είναι δεδομενη και συνεχής μέχρι την τελική νίκη της ΝΔ

329views

 

Ο καθηγητής Ναπολέων Μαραβέγιας υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ, στη συνέντευξη του στον ραδιοφωνικό σταθμό “Νησί 93,9” με τον δημοσιογράφο Σάκη Βούτο, λίγο μετά τις εκλογές της 21ης Μαΐου εξέφρασε την ικανοποίηση του για την περιφανή νίκη της Νέας Δημοκρατίας στη χώρα μας και βέβαια στην Κεφαλονιά και την Ιθάκη.

Συγχαίροντας τον επανεκλεγέντα βουλευτή Παναγή Καππάτο, ευχαρίστησε τους Κεφαλονίτες και τους Θιακούς και ιδιαίτερα τη νεολαία της ΟΝΝΕΔ για την στήριξη τους στο πρόσωπο του και προφανώς για την νίκη της Νέας Δημοκρατίας. Υπογράμμισε ότι η συνεισφορά του στη μεγάλη νίκη της Ν.Δ θεωρείται σημαντική με 2.500 ψήφους και με δεδομένο τον μικρό χρόνο της επίσημης μη αμφισβητούμενης προεκλογικής του εκστρατείας.
Ο καθηγητής τόνισε ότι η υπεροχή της Νέας Δημοκρατίας έναντι του ΣΥΡΙΖΑ στα νησιά μας είναι περίπου 2000 ψήφοι, συνεπώς χρειάζεται μεγάλη εγρήγορση ενόψει των νέων εκλογών της 25ης Ιουνίου, ώστε να διευρύνουμε ολοι μαζί την διαφορά και να εξασφαλίσουμε την αυτοδυναμία στη Νέα Δημοκρατία. Μόνο έτσι θα έχουμε πολιτική σταθερότητα και οικονομική ανάπτυξη στην πατρίδα μας.
Η ενεργός συμμετοχή του και όλων των υποστηρικτών του στο νέο προεκλογικό αγώνα της Ν.Δ στην Κεφαλονιά και την Ιθάκη είναι δεδομενη και συνεχής μέχρι την τελική νίκη.

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.