Πολιτική

Νίκος Ανουσάκης : Mε χαρά και τιμή η παράταξη μας ανακοινώνει την προσχώρηση του αντιστράτηγου Π-Κ.Π.Σ εν αποστρατεία και πρώην εθνικού προπονητή της Ολυμπιακής Άρσης Βαρών Νίκου Γαλιατσάτου

327views

Με χαρά και τιμή ανακοινώνουμε την προσχώρηση στην παράταξη μας “Δήμος Aργοστολίου : Παρόν και Μέλλον” του αντιστράτηγου Π-Κ Π.Σ. εν αποστρατεία και πρώην εθνικού προπονητή της Ολυμπιακής Άρσης Βαρών Νικόλαου Χ. Γαλιατσάτου.

 

Το γεγονός ότι πρόσωπα τέτοιας καταξίωσης και πανελλήνιας εμβέλειας μας εμπιστεύονται και θα δώσουν την μεγάλη μάχη για την ανατροπή στο Δήμο Αργοστολίου με προοπτική την ανύψωση της κοινωνίας μας σε όλα τα επίπεδα μας γεμίζει δύναμη και αισιοδοξία αλλά και με πίστη πως βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο.

Νίκος Ανουσάκης – Επικεφαλής “Δήμος Αργοστολίου : Παρόν και Μέλλον “.

 

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.