Πολιτική

Νίκος Ανουσάκης: “Η παράταξή μας αποτελεί φυσική μετεξέλιξη της Ισχυρής Κεφαλονιάς μαζί με νέα στελέχη από όλο το πολιτικό φάσμα”

363views

Σφοδρή επίθεση στη Διοίκηση Μιχαλάτου εξαπέλυσε για μία ακόμη φορά ο επικεφαλής της παράταξης “Δήμος Αργοστολίου Παρόν και Μέλλον” Νίκος Ανουσάκης μιλώντας στον Ανδρέα Αρβανιτάκη και τη Βάνια Σαμόλη στον Ionian Galaxy.

Χαρακτήρισε μηδενικό το έργο της, λέγοντας χαρακτηριστικά πως ούτε τέσσερις μπασκέτες δεν μπορεί να φτιάξει, καθώς δεν έχει ούτε τις ικανότητες ούτε στελέχη με γνώση της λειτουργίας του κράτους και της δημόσιας διοίκησης.
Παράλληλα, ο κ. Ανουσάκης εξέφρασε την πεποίθηση ότι ουσιαστικά η παράταξη της Ισχυρής Κεφαλονιάς που διοίκησε τον ενιαίο Δήμο Κεφαλονιάς από το 2010 μέχρι το 2019 και η οποία παρήγαγε πλούσιο έργο σε όλο το νησί, δεν υφίσταται πλέον, χαρακτηρίζοντας την παράταξη που ο ίδιος και οι συνεργάτες του έχουν δημιουργήσει ως την φυσική της μετεξέλιξη.
Συνεχίζοντας ο κ. Ανουσάκης τόνισε ότι η παράταξή του έχει συσπειρώσει εκτός από στελέχη της Ισχυρής Κεφαλονιάς και άτομα από το σύνολο του πολιτικού φάσματος που τους ενώνει η αγάπη για τον τόπο τους.
Αρχές του φθινοπώρου αναμένεται, όπως είπε να παρουσιαστεί το πρόγραμμα της παράταξης, ενώ δήλωσε για μία ακόμη φορά πως στις επερχόμενες εκλογές η βασική αναμέτρηση θα γίνει μεταξύ της παράταξης του κ. Μιχαλάτου και των συνεργατών του από την μία και από την άλλη της παράταξης του κ. Ανουσάκη.

Ακολουθεί το ηχητικό από τη συνέντευξη του κ. Ανουσάκη:

Αναδημοσίευση από το ekefalonia

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.