Πολιτική

Νίκος Ανουσάκης: Δώστε τώρα τέλος στα φαινόμενα ανήλικης παραβατικότητας και νεανικών συμμοριών-Το σημερινό επεισόδιο στην πλ. Βαλλιάνου με τους δύο μαθητές στο νοσοκομείο δείχνει “πως δεν πάει άλλο”

286views

ΔΩΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΑΝΗΛΙΚΗΣ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΕΑΝΙΚΩΝ ΣΥΜΜΟΡΙΩΝ- ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΑΛΛΙΑΝΟΥ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΔΕΙΧΝΕΙ “ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ”

Επανερχόμαστε στο θέμα των απαράδεκτων και πρωτάκουστων , για την μικρή  και πολιτισμένη κοινωνία της Κεφαλονιάς,  φαινομένων ανήλικης παραβατικότητας και των νεανικών  “συμμοριών”. Είμασταν οι πρώτοι που θέσαμε αυτό το θέμα στην δημόσια συζήτηση και τώρα δυστυχώς αναγκαζόμαστε να επανέλθουμε.
Το σημερινό βίαιο  επεισόδιο στο πιο κεντρικό σημείο της Κεφαλονιάς (Πλατεία Βαλλιάνου στο Αργοστόλι )  με βασικά  θύματα  δύο ανήλικους μαθητές δείχνει πως το πρόβλημα “είναι ακόμα εδώ”  κι επιβάλλεται η Αστυνομία αλλά και οι υπόλοιποι φορείς του τόπου να τεθούν ξανά προ των ευθυνών τους.
Χρειάζεται συντονισμένη δράση  με πειθώ και με παιδεία από την εκπαιδευτική κοινότητα και τους Δήμους του νησιού μας αλλά ασφαλώς και καταστολή και τιμωρία από τις διωκτικές Αρχές. “Κρούουμε για άλλη μια φορά το  καμπανάκι του κινδύνου” ενώ από την πλευρά μας σαν αυτοδιοικητική και πολιτική δύναμη του νησιού είμαστε διατεθειμένοι να  συμβάλουμε σε κάθε συλλογική προσπάθεια για την πάταξη των ανωτέρω πρωτόγνωρων φαινομένων.
Δήμος Αργοστολίου : Παρόν και Μέλλον – Επικεφαλής:  Νίκος Aνουσάκης
 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.