ΟικονομίαΠολιτική

Νίκος Ανουσάκης: Από 25.000 Ευρώ σε 50.000 Ευρώ το κόστος των απ΄ ευθείας αναθέσεων για την συντήρηση του ηλεκτροφωτισμού σε Λειβαθώ και Ελειό – Πρόννους!!!Κύριε Θεόφιλε «τους αλλάξατε τα φώτα»!!!

283views

Από 25.000 Ευρώ σε 50.000 Ευρώ το κόστος των απ΄ ευθείας αναθέσεων για την συντήρηση του ηλεκτροφωτισμού σε Λειβαθώ και Ελειό – Πρόννους!!!Κύριε Θεόφιλε «τους αλλάξατε τα φώτα»!!!

Δεν σταματάνε τα «μυστήρια του Δήμου Αργοστολίου» επί Δημαρχίας ολιγάρχη Δημάρχου…Διπλασιάστηκε κατά κυριολεξία το κόστος της συντήρησης του ηλεκτρολογικού εξοπλισμού στην Λειβαθώ και στον Ελειό- Πρόννους από τον κύριο Μιχαλάτο καθώς ενώ το 2019 επί πρώην Δήμου Κεφαλονιάς οι ανωτέρω εργασίες με απ΄ ευθείας αναθέσεις είχαν κοστίσει μόλις 25.000 Ευρώ αίφνης κι όλως παραδόξως το 2022 επί θητείας ολιγάρχη κυρίου Θεόφιλου οι σχετικές δαπάνες με απ΄ ευθείας αναθέσεις εκτοξεύθηκαν στα 50.000 Ευρώ!!!

ΥΓ1. Για να αποφύγουμε φθηνές δικαιολογίες σημειώνουμε ότι το σύνολο των υπαλλήλων ηλεκτροφωτισμού μετά την διάσπαση του Δήμου Κεφαλονιάς το 2019 παρέμεινε στον Δήμο Αργοστολίου.

ΥΓ2. Καλά ο ολιγάρχης Δήμαρχος δεν εξελέγη με σύνθημα ότι «αυτός και η πολιτική του ομάδα θα περιορίσουν στο ελάχιστο τις απ΄ευθείας αναθέσεις» τις οποίες κατά την περίοδο της προηγούμενης δημοτικής αρχής παρουσίαζαν ως τάχα «μιαρές»; Τι έγινε ; Όχι μόνο δεν περιορίσθηκαν αλλά διπλασιάσθηκε και το κόστος τους ;

Επισυνάπτουμε τις αποφάσεις του πρώην Δήμου Κεφαλονιάς και του νυν Δήμου Αργοστολίου για τις συγκεκριμένες εργασίες ώστε να γίνουν οι απαραίτητες συγκρίσεις.

Δήμος Αργοστολίου : Παρόν και Μέλλον – Eπικεφαλής Νίκος Ανουσάκης

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.