Πολιτική

Νέος “Πόλεμος των Άστρων” από την Ρωσία του Βλαντιμίρ Πούτιν!

177views
Νέος “Πόλεμος των Άστρων” από την Ρωσία του Βλαντιμίρ Πούτιν!
Νέα μαύρη περίοδο στον ψυχρό πόλεμο ανάμεσα στις πάλαι ποτέ δύο υπερδυνάμεις ΗΠΑ και Ρωσία φαίνεται πως θα διανύσει η ανθρωπότητα μετά τις νέες αποκαλυπτικές δηλώσεις αξιωματούχων της Αμερικανικής Βουλής των Αντιπροσώπων πως η Ρωσία του Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν ετοιμάζεται τώρα, μετά την απρόκλητη εισβολή στην Ουκρανία, να στείλει και πυρηνικά όπλα στο διάστημα!
Τα πυρηνικά αυτά σχέδια της Ρωσίας, σύμφωνα με τις πληροφορίες που μόλις τώρα δημοσιεύτηκαν, ευτυχώς δεν θα στοχεύουν στόχους στην Γη αλλά εχθρικούς δορυφόρους για τους Ρώσους γύρω από την Γη!
Παρ’ όλα αυτά ελπίζουμε πως το φίλο-πολεμικό καθεστώς του Ρώσου Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν θα συνετιστεί και θα υποχωρήσει από αυτά τα άκρως ανησυχητικά σχέδια του για τα οποία κατηγορείται έτσι ώστε να μην απαντήσει η Αμερική με ανάλογα πολεμικά σχέδια στο διάστημα!
Τέλος, θα ήθελα να σας υπενθυμίσω πως στη δεκαετία του 1980 η Ρωσία της Σοβιετικής Ένωσης ήταν αυτή που κατηγορούσε την Αμερική του Προέδρου Ρόναλντ Ρίγκαν πως ήθελε να μετατρέψει το διάστημα σε χώρο πολεμικής αντιπαράθεσης επειδή ήθελε να βάλει εκεί όπλα με λέιζερ που θα στόχευαν πυρηνικούς πυραύλους… Πράγμα, που δεν έκανε. Σήμερα, ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν έχει φτάσει στο επικίνδυνο σημείο να θέλει να βάλει τα άκρως πιο επικίνδυνα πυρηνικά όπλα της στο διάστημα!
Σπύρος Καγκάδης
https://abcnews.go.com/Politics/white-house-plans-brief-lawmakers-house-chairman-warns/story?id=107232293
 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.