Πολιτική

Νέες υποψηφιότητες στον Συνδυασμό της Ρόδης Κράτσα στην Κέρκυρα, προερχόμενες από διάφορους επαγγελματικούς και κοινωνικούς χώρους

124views

 

Νέες υποψηφιότητες στον Συνδυασμό της Ρόδης Κράτσα στην Κέρκυρα, προερχόμενες από διάφορους επαγγελματικούς και κοινωνικούς χώρους.

 

(κατά αλφαβητική σειρά)

Δημουλής Βίκτωρ

Πτυχιούχος Δημόσιας Υγείας – Υγιεινής, με μεταπτυχιακή ειδίκευση στη Διαχείριση Αποβλήτων.

Επιστημονικός Σύμβουλος «πράσινης» & ψηφιακής μετάβασης του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων Νήσων.

Ένα από τα μόλις 24 άτομα πανελληνίως που έχουν πιστοποιηθεί ως «Σχεδιαστής Έξυπνης Πόλης» (Smart City Planner) από τα Πανεπιστήμια Θεσσαλίας, Λευκωσίας και ΕΑ.

Κόκκινος Μιχάλης

Ιατρός Ενδοκρινολόγος – Διαβητολόγος.

Πτυχιούχος Ιατρικής Σχολής Θεσσαλονίκης.

Ειδικευθείς στην Α’ Πανεπιστημιακή Κλινική Λαϊκού Νοσοκομείου.

Επιστημονικός Συνεργάτης στο ποδοσφαιρικό σωματείο ΟΦΑΜ (Όμιλος Φιλάθλων Αγίου Ματθαίου).

Λάτσας Αλέξανδρος

Μέλος του Πυροσβεστικού Σώματος με βαθμό Πυρονόμου.

Εκλεγμένο μέλος της Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ. (Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος) για την διετία 2022 – 2023.

Στο Δ.Σ. της Ε.Υ.Π.Σ. (Ένωση Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος) Ν. Κέρκυρας, μετά από εκλογές, για την διετία 2022-2024 και Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων.

Ανήκει στο σώμα των παρατηρητών αγώνων ποδοσφαίρου της Ε.Π.Σ. Κέρκυρας (Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κέρκυρας) από το 2016.

Πρώην Πρόεδρος Τοπικού Συμβουλίου Αλεπούς (2006, 2010).

Μαλαχά Χριστίνα

Έχει σπουδάσει δημοσιογραφία και ραδιοφωνική παραγωγός.

Εργάζεται στις διοικητικές υπηρεσίες του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας.

Είναι Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Κέρκυρας.

Ρουμελιώτης Χρήστος

Φοιτητής στο τελευταίο έτος του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.

Μέλος του Ινστιτούτου Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών Μηχανικών (IEEE).

Επιχειρηματίας και ερευνητής blockchain, συνιδρυτής δύο εταιρειών τεχνολογίας, με διεθνείς διακρίσεις και αναγνώριση από τη λίστα Forbes 30 – Under 30 με τους πιο δυναμικούς νέους του Ελληνικού Επιχειρείν.

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.