Μουσική & Χορός

Νέα δράση πολιτισμού της Χορωδίας και Μαντολινάτας Αργοστολίου

57views

ΝΕΑ ΔΡΑΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ & ΜΑΝΤΟΛΙΝΑΤΑΣ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ

Με πρωτοβουλία της ΧΟΡΩΔΙΑΣ & ΜΑΝΤΟΛΙΝΑΤΑΣ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ και την συνεργασία της ΕΝΩΣΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ , το καλοκαίρι αυτό θα αναπτυχθεί πρωτότυπη δράση πολιτισμού στα νησιά μας .

Η χορωδία και μαντολινάτα μας , από την ίδρυσή της και το καταστατικό της , ανάμεσα στους σκοπούς της έχει την διατήρηση , προβολή και παραπέρα ανάπτυξη της χορωδιακής – μουσικής παράδοσης των νησιών μας . Αυτόν τον σκοπό υπηρετεί 43 χρόνια τώρα ( από το 1980 ) , προβάλλοντας το ιδιαίτερο μουσικό μας ύφος , με εκδηλώσεις και συναυλίες στα νησιά μας , αλλά και σε πολλές άλλες πόλεις της χώρας μας , σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες , αλλά και στην Ν. Υόρκη . Έχει επίσης ηχογραφήσει 5 δίσκους με Κεφαλονίτικα και άλλα Επτανησιακά τραγούδια , συμβάλλοντας και με αυτό τον τρόπο στην καταγραφή των τραγουδιών μας και την ύπαρξή τους στο μέλλον .

Στα πλαίσια αυτά και μετά από σύμφωνη γνώμη και συνεργασία με την Ένωση των Ξενοδόχων των νησιών μας , θα διοργανώσουμε από κοινού συναυλίες σε χώρους μεγάλων ξενοδοχείων του νησιού , αλλά και σημαντικούς χώρους πολιτισμού και χώρους ιδιαίτερης τουριστικής προβολής .

Ήδη οι επαφές και συνεργασίες με τους ενδιαφερόμενους ξενοδόχους έχουν προχωρήσει και συνεχίζονται , με τις σχετικές ημερομηνίες και μέρη θα ανακοινώνονται έγκαιρα .

Ευχαριστούμε όσους στήριξαν και στηρίζουν την πρωτοβουλία μας αυτή και είμαστε σίγουροι ότι με αυτή την δράση , τα νησιά μας θα αποκτήσουν ξανά την ξεχωριστή μουσική σφραγίδα τους , που θα πλαισιώνει τις ομορφιές και την ιστορία τους .

Το ΔΣ.

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.