Πολιτική

Νέα γκάφα Θεόφιλου : Ομολόγησε δημόσια ότι “τον βολεύει ο Παρίσης ως αντίπαλος κι ότι το πρόβλημά του είναι ο Ανουσάκης”-Όποτε βγαίνει “ζωντανά” στα ραδιόφωνα “του ξεφεύγουν” οι αλήθειες του ολιγάρχη Δημάρχου!

366views

Ακόμα μια γκάφα από τον ολιγάρχη Δήμαρχο Αργοστολίου Θ. Μιχαλάτο, αφού μιλώντας σ” ένα από τα ραδιόφωνα επιρροής του (cosmos 96,5), πάλι ” του ξέφυγαν ” οι μύχιες σκέψεις του κι ομολόγησε δημόσια ότι “ο Παρίσης τον βολεύει ως αντίπαλος ενώ το μεγάλο του πρόβλημα είναι ο Ανουσάκης”.

Πιο συγκεκριμένα ο Θ. Μιχαλάτος λόγω που ήταν “ζωντανή ” η συνέντευξη και δεν ήταν προετοιμασμένη δήλωσε πως “ο Παρίσης μιλάει μετρημένα ως αντιπολίτευση και καλό θα είναι να προτιμήσουν αυτόν όσοι δεν συμπαθούν την σημερινή δημοτική αρχή ενώ ο Ανουσάκης κάνει αντιπολίτευση με πιασάρικα θέματα και λαϊκισμό οπότε δεν του αρέσει ως αντιπολίτευση”!

Πολύ ωραία μόνο που ένας μεγάλος πολιτικός έλεγε πως “το χειρότερο πράγμα στην πολιτική είναι να σε επαινούν αντιπαλοί σου γιατί σημαίνει πως σε θεωρούν εύκολα αντιμετωπίσιμο ” οπότε τα “υπολείμματα Παρίση ” μάλλον πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι ο ολιγάρχης Μιχαλάτος τους θεωρεί σαφέστατα “χρήσιμους ηλίθιους”.

Πάντως για άλλη μια φορά επιβεβαιώνεται ότι Θ. Μιχαλάτος “δεν το έχει ” με τον πολιτικό λόγο κι ότι “την πατάει χοντρά ” όταν μιλάει “ζωντανά ” στα ραδιόφωνά του αφού ουσιαστικά ομολόγησε δημόσια πως τον Ανουσάκη και την παράταξή του φοβάται κι ότι από κει αναμένει την ανατροπή του.

Καρφώθηκε ” άθελά του ο ολιγάρχης Δήμαρχος…

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.