Πολιτική

«Μονόδρομος η Ρόδη Κράτσα για το Ιόνιο», τόνισε ο Υπουργός Επικρατείας, Μάκης Βορίδης

251views

«Μονόδρομος η Ρόδη Κράτσα για το Ιόνιο», τόνισε ο Υπουργός Επικρατείας, Μάκης Βορίδης στην παρουσίαση Ψηφοδελτίου και στα εγκαίνια εκλογικού Κέντρου του συνδυασμού «ΙΟΝΙΟ ΔΥΝΑΤΑ! Κάθε νησί ψηλά»

Όπως εξήγησε ο Μάκης Βορίδης, η Ρόδη Κράτσα-Τσαγκαροπούλου είναι εκείνη, που διαθέτει τα απαραίτητα ηθικά και πολιτικά χαρακτηριστικά για να συνεχίσει η πορεία των Ιονίων Νήσων.

Είναι ανάγκη να συνεχίσει την πορεία που ξεκίνησε προς όφελος των Ιονίων Νήσων. Γι αυτό στηρίζεται από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη επεσήμανε στο πλαίσιο της παρουσίασης του ψηφοδελτίου του συνδυασμού «ΙΟΝΙΟ ΔΥΝΑΤΑ! Κάθε νησί ψηλά» στην Περιφερειακή Ενότητα Κέρκυρας, στο ιστορικό κτίριο της Ιονίου Βουλής, το απόγευμα της 25ης Σεπτεμβρίου.

Αργότερα, ο Υπουργός Επικρατείας τόνισε εμφατικά στην ομιλία του ότι το ήθος, η διαφάνεια, η αξιοπρέπεια, και η εμπειρία είναι τα χαρακτηριστικά που διαθέτει η Ρόδη Κράτσα, στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου στην Κέρκυρα, όπου υπήρξε κοσμοσυρροή, ενθουσιασμός και πίστη στη νίκη του συνδυασμού «ΙΟΝΙΟ ΔΥΝΑΤΑ! Κάθε νησί ψηλά»,

«Η παρουσίαση του ψηφοδελτίου μας στην Ιόνιο Βουλή έχει βαθύ συμβολισμό για την κοινή ιστορία των Επτανήσων, αλλά και για τις κοινές δεσμεύσεις μας για το μέλλον, για μία Περιφέρεια δυνατή, με αλληλεγγύη ισοτιμία, ίσες ευκαιρίες μεταξύ των νησιών -μικρών και μεγάλων- με ανθρώπινο πρόσωπο», δήλωσε η Περιφερειάρχης και εκ νέου υποψήφια, Ρόδη Κράτσα-Τσαγκαροπούλου, η οποία αναφέρθηκε στον ανανεωτικό χαρακτήρα του ψηφοδελτίου και στα χαρακτηριστικά των υποψηφίων, που συνδυάζουν την πείρα στη διοίκηση, την επαγγελματική αναγνώριση, την επιχειρηματική ικανότητα και την επιστημονική εξειδίκευση σε τομείς σύγχρονης ανάπτυξης, κοινωνικού έργου και εξωστρέφειας.

Τις εκδηλώσεις τίμησαν με την παρουσία τους ο Υπουργός Επικρατείας, Μάκης Βορίδης και ο Βουλευτής Κέρκυρας της Νέας Δημοκρατίας, Στέφανος Γκίκας. Και οι δύο πολιτικοί στις δηλώσεις τους, , τόνισαν τη σημασία της πολιτικής μάχης της 8ης Οκτωβρίου, όπως και τη σημασία της επανεκλογής της Περιφερειάρχη, Ρόδης Κράτσα-Τσαγκαροπούλου, για να συνεχίσει το έργο της, καθώς διαθέτει τα χαρακτηριστικά που απαιτούνται για την επιτυχία του αναπτυξιακού προγράμματος «Ιόνια Νησιά 2030», προϋπολογισμού 1,8 δις ευρώ, σε συνεργασία Κυβέρνησης και Περιφέρειας όπως το παρουσίασε ο ίδιος ο Πρωθυπουργός στην Κέρκυρα τον περασμένο Απρίλιο.

Ο Μάκης Βορίδης επεσήμανε την σημασία και την ανάγκη να συνεχιστεί το έργο της Ρόδη Κράτσα με τις βάσεις που τέθηκαν και τις νέες δυνατότητες που διανοίγονται, ώστε να μη χαθεί χρόνος, κάτι το οποίο συνεπάγεται και χάσιμο πόρων.

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.