Πολιτική

Με χαρά βρισκόμαστε αυτή την περίοδο στις εκδηλώσεις, συναντώντας φίλους και συμπολίτες λίγους μήνες μετά τις εκλογές

135views

 

Με χαρά βρισκόμαστε αυτή την περίοδο στις εκδηλώσεις, συναντώντας φίλους και συμπολίτες λίγους μήνες μετά τις εκλογές.

Αυτό το τριήμερο βρέθηκα στα #Καμιναράτα στον ΠΣ “ΑΕΤΟΣ” για την κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας της Τοπικής Κοινότητας και του Συλλόγου καθώς και στη γιορτή του Λυκείου Ελληνίδων Παράρτημα Αργοστολίου, ενός σωματείου με καθοριστική συνεισφορά στην πολιτιστική ανάπτυξη του τόπου μας που διατηρεί και αναδεικνύει τα έθιμα και τις παραδόσεις των νησιών μας πολλά χρόνια τώρα. Ένα μεγάλο μπράβο στην πρόεδρο κα. Ευρώπη Μοσχονά Μαραγκάκη και σε όλο το ΔΣ για τις κοινωνικές δράσεις τους.

Το ηλιόλουστο μεσημέρι της Κυριακής στον Κεφαλληνιακό Όμιλο Αντισφαίρισης, που αποτελεί πόλο έλξης παιδιών από μικρές ηλικίες τα οποία αγαπούν το άθλημα και πρωταγωνιστούν σε όλα τα τουρνουά με διακρίσεις. Συγχαρητήρια στο προπονητικό team του ομίλου και στη διοίκηση!

Ολοκληρώνοντας την χθεσινή ημέρα με την επίσκεψη μου στον #Πόρο, στο κοινοτικό κατάστημα καλεσμένος του Προέδρου του Συλλόγου Εμπόρων Επαγγελματιών Τουριστικών Καταλυμάτων- Επιχειρήσεων Βιοτεχνών Αγροτών Λευτέρη Στελλάτου στην επιτυχημένη εκδήλωση μαζί με επαγγελματίες και εμπόρους της ευρύτερης περιοχής.

Σήμερα επιστροφή στην Αθήνα στα κοινοβουλευτικά μου καθήκοντα και στις εργασίες της βουλής για τις επόμενες μέρες της εβδομάδας έως την Παρασκευή

#Παναγής_Καππάτος
#Κεφαλονιά
#Ιθάκη

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.