Πολιτική

Με τον Δήμαρχο Ιθάκης Διονύση Στανίτσα στα Υπουργεία Ναυτιλίας και Υγείας για ζητήματα του νησιού

75views

Με τον Δήμαρχο Ιθάκης Διονύση Στανίτσα στα Υπουργεία Ναυτιλίας και Υγείας για ζητήματα του νησιού

Με τον Δήμαρχο Ιθάκης Διονύση Στανίτσα, είχαμε την ευκαιρία να επισκεφθούμε σήμερα το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής καθώς και το Υπουργείο Υγείας.

Με τον Υπουργό Ναυτιλίας κ. Γιάννη Πλακιωτάκη συζητήσαμε ζητήματα της Ιθάκης που άπτονται του χαρτοφυλακίου. Ακόμη από τον κ. Υπουργό ενημερώθηκα για την ένταξη των Λιμανιών Φρικών και Πεσσάδας στο πρόγραμμα του ΕΣΠΑ Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, τη πορεία των οποίων παρακολουθώ συστηματικά.

Με την Αναπληρώτρια Υπουργό Υγείας κ. Μίνα Γκάγκα, συναντηθήκαμε παρουσία του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ κ. Γιάννη Καρβέλη και του Δ/ντή του Κέντρου Υγείας Ιθάκης κ. Γιώργου Παξινού. Η συνάντησή μας πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της επικείμενης παράδοσης στο Κ. Υ. Ιθάκης της ιδιωτικής δωρεάς ενός ασθενοφόρου κατόπιν ενεργειών του Δήμου.

Με την κ. Υπουργό συζητήσαμε ζητήματα στελέχωσης του Κέντρου Υγείας για τη κάλυψη των υγειονομικών αναγκών του νησιού καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Τον κ. Στανίτσα συνόδευαν οι δημοτικοί σύμβουλοι Ιθάκης κ. Κωνσταντίνος Καραβίας και κ. Ευφελβίνα Γεωργανά.

Τους ευχαριστώ ιδιαίτερα για την εξαιρετική συνεργασία που έχουμε αναπτύξει προς όφελος του τόπου μας.

Παραμένω σταθερά παρών προς επίλυση των ζητημάτων που απασχολούν τους πολίτες της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης.

Παναγής Καππάτος

Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.