Κοινωνία

Με πολύ κέφι έγινε η κοπή της πίτας του πολιτιστικού συλλόγου του Πόρου!

270views
Με πολύ κέφι έγινε η κοπή της πίτας του πολιτιστικού συλλόγου του Πόρου!
Με πολύ κέφι, παρουσία πλήθους κόσμου (νέων και μεγαλύτερων,) πλούσιο μπουφέ, ποτό, πολύ χορό και τραγούδι έγινε το απόγευμα της Κυριακής η κοπή της βασιλόπιτας του πολιτιστικού συλλόγου του Πόρου Κεφαλονιάς “Ο Πρόνησος” στο κοινοτικό κατάστημα της κωμόπολης μας!
Τα θερμά μας συγχαρητήρια λοιπόν στη δραστήρια Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου του Πόρου Ασπασία Σεριάτου, στον χοροδιδάσκαλο Χρήστο Μεγαδούκα, στα μέλη του συλλόγου για την προσφορά τους και σε όλους τους συμμετέχοντες!
Τα 2 φλουριά που βρέθηκαν τυχαία στην πίτα του πολιτιστικού συλλόγου, που ευλόγησε ο Πατέρας Σπυρίδωνας Τζαμαρίας, τα κέρδισαν ο Γεράσιμος Σιμωτάς και η Μαρία Καμπίτση οι οποίοι δέχτηκαν τα συγχαρητήρια των παρευρισκομένων!
Τέλος, η διασκέδαση με τη μουσική του DJ Γιώργου Κρεμμύδα κράτησε μέχρι αργά το βράδυ και ευχή όλων ήταν καλή χρονιά και του χρόνου!
Σπύρος Καγκάδης
https://youtu.be/xLG1Gkc0zV8?feature=shared
 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.