Κοινωνία

Με επιτυχία η ενημέρωση για τα θέματα που αφορούν την καλλιέργεια των αμπελιών στα Τρωιαννάτα

117views
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΣΤΕΓΗ ΤΡΩΙΑΝΝΑΤΩΝ
Η αμπελουργία αποτελεί την κυριότερη ασχολία των γεωργών της Κεφαλονιάς μας και πλέον η ενημέρωση σε θέματα που αφορούν στην καλλιέργεια των αμπελιών και στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αμπελουργοί μας αποτελεί υποχρέωση μας να ενημερώσουμε και να συζητήσουμε για την διαχείριση των αμπελιών μας .
Την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2023 πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση Ενημετωση των αμπελουργών μας και οχι μόνο , για τις «χειμερινές εργασιες στο Αμπέλι», με τον εξαίρετο γεωπόνο κ Γερασιμο Δανάλατο .
Περιποίηση μετά τον τρύγο , ράντισμα , καθάρισμα, λίπανση , κλάδεμα , φύτευση νέου αμπελιού ήταν τα θέματα που αναλύθηκαν διεξοδικά .
Ευχαριστούμε όλους όσους παραβρέθηκαν και ιδιαίτερα τον κ Γερασιμο Δαναλατο για την εξαιρετική και αναλυτική παρουσίαση του .
Τρωιαννάτα 14/12/2023
Ο προεδρος
Σωτήρης Κουρής
 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.