Κοινωνία

Με επιτυχία η εκδήλωση του Δήμου Αργοστολίου για την κοπή της βασιλόπιτας (εικόνες)

252views

Πλήθος κόσμου έδωσε το παρών για να παρακολουθήσει τις εκδηλώση για την κοπή της βασιλόπιτας του Δήμου Αργοστολίου στο Δημοτικό Θέατρο “Ο Κέφαλος”. Η αρχή έγινε με τα καθιερωμένα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς από την Ανδρική και Παιδική Χορωδία του Δήμου Αργοστολίου με μαέστρο τον Άγγελο Μουρελάτο και πολλούς νέους μουσικούς που πλαισίωναν τους χορωδούς.

Αμέσως μετά στο βήμα ανέβηκε ο Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος όπου απηύθυνε χαιρετισμό και ευχές για τη νέα χρονιά ενώ τη σκυτάλη πήραν και δημοτικοί σύμβουλοι των παρατάξεων του Δήμου Αργοστολίου για να δώσουν με τη σειρά τους τις δικές τους ευχές. Το λόγο πήραν ο Βουλευτής Παναγής Καππάτος, ο Αντιπεριφερειάρχης Σπύρος Γαλιατσάτος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Δημήτρης Σπανός, ο Σπύρος Πεφάνης, ο Αλέξανδρος Παντελειός, ο Γιάννης Κουρούκλης και ο Νίκος Ανουσάκης ως επικεφαλής της νέας παράταξης “Δήμος Αργοστολίου: Παρών και Μέλλον”.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και μέλη των Εθελοντικών Ομάδων Δασοπροστασίας του νησιού μας που προσφέρουν πολύτιμη βοήθεια κάθε καλοκαίρι τόσο στην πρόληψη όσο και στην κατάσβεση των πυρκαγιών.

Χαιρετισμό έστειλε και η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα Τσαγκαροπούλου η οποία δεν μπόρεσε να παρεβρεθεί στην εκδήλωση λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων.

Στη συνέχεια ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Δημήτρος ευλόγησε και έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα.

Ακολουθεί πλούσιο φωτορεπορτάζ

 

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.