Μουσική & ΧορόςΠολιτισμός

Με επιτυχία η εκδήλωση της Χορωδίας και Μαντολινάτας Αργοστολίου στους “Άσπρους Βράχους”

235views

Στα πλαίσια της συνεργασίας του συλλόγου μας με την ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΚΕΦ/ΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ , για την προβολή και γνωριμία του Κεφαλονίτικου τραγουδιού και της καντάδας στους επισκέπτες των νησιών μας , η ΧΟΡΩΔΙΑ & ΜΑΝΤΟΛΙΝΑΤΑ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ , παρουσίασε χθες το βράδυ , στον υπέροχο αύλειο χώρο του ξενοδοχείου ΑΣΠΡΟΙ ΒΡΑΧΟΙ , ένα πρόγραμμα , με Κεφαλονίτικα και άλλα Επτανησιακά τραγούδια .

Η ανταπόκριση των επισκεπτών ( του κοινού ) , ήταν πολύ θερμή και θετική , εάν κρίνουμε από τα χειροκροτήματα τους και τα συγχαρητήρια που απλόχερα έδωσαν στον μαέστρο Σπύρο Θεοτοκάτο και τα μέλη του συγκροτήματος , αλλά και την διεύθυνση του ξενοδοχείου .

Ευχαριστούμε θερμά τους ιδιοκτήτες ,την διεύθυνση και το προσωπικό του ξενοδοχείου , για την θερμή και άψογη φιλοξενία των μελών της αποστολής μας και ελπίζουμε να συνεργαστούμε και πάλι την επόμενη χρονιά .

Το ΔΣ

Φωτό Μάκης Λεκατσάς

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.