Πολιτική

Με αέρα νίκης η παράταξη Ανουσάκη είπε τα χρόνια πολλά στην Αγορά του Αργοστολίου

753views

Με αέρα νίκης και σκληρές δηλώσεις έδωσε την έναρξη του προεκλογικού αγώνα η παράταξη Ανουσάκη “Δήμος Αργοστολίου : Παρόν και Μέλλον “.

Αφού κλιμάκιο της παράταξης ευχήθηκε χρόνια πολλά στους επαγγελματίες και τα καταστήματα εν συνεχεία ο επικεφαλής Νίκος Ανουσάκης προχώρησε σε πολιτικές δηλώσεις στους δημοσιογράφους :”Η χρόνια που έρχεται είναι καθαρά πολιτικη κι οι κάλπες απανωτές. Οσο αφορά τις δημοτικές εκλογές οι δημότες του Δήμου Αργοστολίου θα κληθούν να αποφασίσουν αν θέλουν να διατηρηθεί στην τοπική εξουσία ο όμιλος οικονομικοπολιτικής διαπλοκής Μιχαλάτου η εάν θα επιλέξουν την δική μας παράταξη την οποία αποτελούν οι πολιτικοποιημενοι του Δήμου μας. Οσοι ονειρεύονται μια υποτονική αντιπαράθεση πλανώνται πλάνην οικτράν, καθώς το κύκλωμα Μιχαλάτου δεν θα πέσει με ευχολόγια και φοβικά σύνδρομα ,οπότε η τακτική μας θα είναι “πάσσαλος πασσάλω εκρουεται” κι ευχόμαστε στον κύριο Μιχαλάτο και την παρεα του “καλό κουράγιο”.

Τον Νίκο Ανουσάκη από την παράταξη του συνόδευαν κατα τις ευχές στην αγορά και το Λιθόστρωτο ο πρώην Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Γιώργος Τζωρτζάτος , ο δικηγόρος Μάκης Παπαναστασάτος , ο πρώην Πρόεδρος του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Μιχάλης Μαρκάτος , η δικηγόρος Μέμη Θεοδωρακάτου , ο πρώην αντιδήμαρχος Λειβαθους Ανδρέας Μαρκαντωνάτος , ο πρώην Λιμενάρχης Γιώργος Καλιτσουνάκης , η δικηγόρος Πέρυ Ξυδιά , η φιλόλογος Μαρίνα Μηνιάτη , η ομογενής Πώλα Κοσμετάτου , ο πρώην δημοσιογράφος Μιλτιάδης Γεωργάτος κ.α.

Η ουσία είναι ότι ο Ανουσάκης εμφανίσθηκε άλλη μια φορά με οργανωμένη παρουσία και συγκροτημένη παράταξη την ώρα που ο Παρίσης είχε βγει για χρόνια πολλά μόνο με τον Άγγελο Κωνσταντάκη κι ο Θεόφιλος Μιχαλάτος μόνο με τον Σαμούρη.

 

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.