Κοινωνία

Μεγάλη συμμετοχή στην διαδικτυακή ομιλία για γονείς και εκπαιδευτικούς με θέμα «Προσαρμογή των Παιδιών στο Σχολικό Περιβάλλον – Ο Φόβος του Αποχωρισμού» με εισηγήτρια την Ψυχολόγο – Παιδοψυχολόγο Αλεξάνδρα Καππάτου

57views

Το Κέντρο Πρόληψης Των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Κεφαλληνίας και Ιθάκης «Απόπλους», πραγματοποίησε χθες Τετάρτη 18/10/2023 διαδικτυακή ομιλία για γονείς και εκπαιδευτικούς με θέμα «Προσαρμογή των Παιδιών στο Σχολικό Περιβάλλον – Ο Φόβος του Αποχωρισμού» με εισηγήτρια την Ψυχολόγο – Παιδοψυχολόγο κα Αλεξάνδρα Καππάτου.

Την ομιλία παρακολούθησαν συνολικά 92 άτομα από την Κεφαλονιά και την Ιθάκη. Στη συζήτηση που ακολούθησε η κα Καππάτου απάντησε διεξοδικά σε πολλά ερωτήματα που τέθηκαν από τους συμμετέχοντες για το θέμα, ειδικά από γονείς που έχουν παιδιά σε παιδικούς σταθμούς και νηπιαγωγεία.

Το Κέντρο Πρόληψης θα ήθελε να ευχαριστήσει ιδιαίτερα τόσο την κα Καππάτου η οποία παρά το βεβαρυμμένο της πρόγραμμα ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημά μας για την υλοποίηση της δράσης, όσο και τους συμμετέχοντες για την πραγματικά μεγάλη συμμετοχή και το ενδιαφέρον τους.

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.