ΚοινωνίαΟικονομία

Μεγάλη επιτυχία είχε η κοπή της βασιλόπιτας του Ε.Ε.Τ.Β.Α. Άτρος του Πόρου Κεφαλονιάς!

269views
Μεγάλη επιτυχία είχε η κοπή της βασιλόπιτας του Ε.Ε.Τ.Β.Α. Άτρος του Πόρου Κεφαλονιάς!
Μεγάλη επιτυχία, με τη συμμετοχή των επαγγελματιών και εμπόρων του συλλόγου Ε.Ε.Τ.Β.Α. Άτρος του Πόρου Κεφαλονιάς (Εμπόρων Επαγγελματιών Τουριστικών Καταλυμάτων – Επιχειρήσεων Βιοτεχνών Αγροτών) με τον Πρόεδρο τους Λευτέρη Στελλάτο μαζί με τους πολιτικούς άρχοντες της περιοχής μας, είχε η κοπή της βασιλόπιτας του συλλόγου την Κυριακή στον Πόρο μας!
Την εκδήλωση τίμησαν με την ενεργή παρουσία τους μεταξύ των άλλων ο Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης Παναγής Καππάτος με τη σύζυγο του Ευτέρπη, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κεφαλονιάς Σωτήρης Κουρής, η Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας και Απόδημου Ελληνισμού Ελένη Παπαναστασάτου, ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης Σπύρος Γαλιατσάτος, ο Αντιδήμαρχος Ελειού Πρόννων και Τουρισμού του Δήμου Αργοστολίου Νίκος Κουρκουμέλης και ο Πρόεδρος της ΕΔΑΚΙ Αργύρης Γαβριελάτος!
Κατά την κοπή της βασιλόπιτας οι παραπάνω επίσημοι εξέφρασαν τις θερμές ευχές τους για τη νέα χρονιά καθώς και τις απόψεις τους για τα οικονομικά, τουριστικά, πολιτικά και άλλα κρίσιμα θέματα του τόπου μας!
Ευχές και χαιρετισμούς στην εκδήλωση δόθηκαν από τον Περιφερειάρχη Γιάννη Τρεπεπλή, τον Δήμαρχο Αργοστολίου Θεόφιλο Μιχαλάτο καθώς και από την Έπαρχο Ιθάκης Σμαράγδα Σαρδελή οι οποίοι αν και θα ήθελαν δεν μπόρεσαν να παραβρεθούν.
Το φλουρί της βασιλόπιτας, που ευλόγησε ο Πατέρας Σπυρίδωνας Τζαμαρίας, του συλλόγου το κέρδισε η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου του Πόρου Κεφαλονιάς “Ο Πρόνησος” Ασπασία Σεριάτου!
Για περισσότερα και αναλυτικότερα παρακαλώ παρακολουθήστε το βίντεο μου με ολόκληρη την εκδήλωση στον παρακάτω σύνδεσμο:
https://youtu.be/XWKbBjhIDeY?feature=shared
Σπύρος Καγκάδης
 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.