Πολιτική

Μάκης Παπαναστασάτος: Ο Παρίσης θα ανακοινώσει τους εβδομήντα υποψηφίους του λογικά στις… Απόκριες! Προχωράμε με τον Ανουσάκη, χωρίς συναισθηματισμούς, για να ξεριζωθεί το διαπλεκόμενο “καρκίνωμα” της δημοτικής αρχής Μιχαλάτου

484views

Με ειρωνικό και ψυχρό τρόπο αντιμετώπισε ο πρώην Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κεφαλονιάς Γεράσιμος Παπαναστασάτος , σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό “ΙΟΝΙΑΝ GALAXY” , τις αγωνιώδεις προσπάθειες του πρώην Δημάρχου Αλέκου Παρίση να στήσει μια παράταξη “με το ζόρι” ενώ όλα τα μεγάλα ονόματα τον έχουν εγκαταλείψει : “Οι υποτιθέμενοι εβδομήντα υποψήφιοι του Παρίση για τις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου λογικά θα ανακοινωθούν στις …Απόκριες ” δήλωσε γελώντας ο κ. Παπαναστασάτος υπονοώντας πως σε αυτούς δεν θα υπάρχουν σοβαρά ή αναγνωρισμένα πολιτικά πρόσωπα καθώς όπως παράλληλα σημείωσε : ” Τα έμπειρα και πολιτικοποιημένα στελέχη έχουν στραφεί στην παράταξη του Νίκου Ανουσάκη που είναι η μόνη που μπορεί να ξεριζώσει το διαπλεκόμενο καρκίνωμα της δημοτικής αρχής Μιχαλάτου “.

Ακόμα ο κ. Παπαναστασάτος επέκρινε την δημοτική αρχή Μιχαλάτου πως ενώ η θητεία της λήγει το μόνο που παραδίδει είναι κάτι τσιμεντοστρώσεις από δω κι από κει ενώ στα χωριά δεν έχει γίνει τίποτα αξιόλογο παρά τις προεκλογικές υποσχέσεις του νυν Δημάρχου Μιχαλάτου.

Επίσης δήλωσε πως ο ίδιος προσωπικά είναι Νέα Δημοκρατία και θλίβεται που ο νυν βουλευτής Καππάτος έχει εξαγριώσει την βάση του κόμματος τοπικά με την προκλητική ταύτισή του με το σύστημα του ολιγάρχη Μιχαλάτου κι όπως τόνισε χαρακτηριστικά: “Τώρα ας πάει ο κ. Καππάτος να τον ψηφίσει ο Βαλλιανάτος”!!!

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.