ΚοινωνίαΠολιτισμός

Λύκειο Ελληνίδων: Ο εορτασμός του Αη Γιάννη του Λαμπαδιάρη και η αποχαιρετιστήρια εκδήλωση

109views

Αη-Γιάννης Λαμπαδιάρης

            Φέτος η παραδοσιακή μουσικοχορευτική εκδήλωση για τον Αη- Γιάννη Λαμπαδιάρη δεν πραγματοποιήθηκε λόγω ιδιαίτερων συνθηκών στην Κεντρική Πλατεία όπως παραδοσιακά γίνεται. Αντ’ αυτού την Παρασκευή 23 Ιουνίου 2023 ο εορτασμός συνδυάστηκε μ’ ένα θαυμάσιο δείπνο στο κέντρο Μπότσολος στα Ομαλά. Οι τυχεροί χορευτές και μέλη που προσήλθαν απόλαυσαν τους εκλεκτούς μεζέδες του Βαγγέλη Κορσιάνου, άναψαν φωτιά, έκαψαν τα μαγιοστέφανα και τα βάγια και χόρεψαν μέχρι βαθείας νυκτός σ’ ένα περιβάλλοντα χώρο μαγευτικό.

Αποχαιρετιστήρια εκδήλωση

            Το Σάββατο 24 Ιουνίου 2023 στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Κεφαλληνίας με τη λήξη των μαθημάτων πραγματοποιήθηκε για τους μικρούς χορευτές του Λυκείου αποχαιρετιστήρια εκδήλωση την οποία παρακολούθησαν και οι γονείς των παιδιών. Οι υπέροχοι μικροί χορευτές έπαιξαν, χόρεψαν με κέφι, απόλαυσαν το παγωτό και πήραν το «αναμνηστικό» για την φοίτησή τους.

            Η Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Λυκείου των Ελληνίδων Αργοστολίου ευχόμαστε στους χορευτές μας, τους δασκάλους, τα μέλη όλα, τους φίλους και συμπολίτες μας ένα καλό καλοκαίρι. Καλή αντάμωση το Σεπτέμβρη!

            Η χορευτική ομάδα του Λ.Ε.Α. βέβαια ετοιμάζεται για δράση εκτός Κεφαλονιάς.

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.