Πολιτισμός

Κώστας Ευαγγελάτος: Ιούλιος θερινών δρώμενων τέχνης

426views

ΚΩΣΤΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ / ΙΟΥΛΙΟΣ ΘΕΡΙΝΩΝ ΔΡΩΜΕΝΩΝ ΤΕΧΝΗΣ

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!

Με την είσοδο του Ιουλίου αρχίζουν τα θερινά δρώμενα τέχνης και λόγου στη Σύγχρονη Πινακοθήκη Villa Ροδόπη στο Αργοστόλι της Κεφαλονιάς,
τα οποία θα διαρκέσουν μέχρι τον Σεπτέμβριο 2023.
Στις φετινές εικαστικές και λογοτεχνικές εκδηλώσεις συμμετέχουν γνωστοί Έλληνες και ξένοι καλλιτέχνες, με αφορμή την επέτειο των 50 χρόνων δημιουργίας του ζωγράφου, λογοτέχνη, performer, θεωρητικού τέχνης Κώστα Ευαγγελάτου (1973-2023).
Η έναρξη των εκδηλώσεων θα γίνει την Τρίτη 11 Ιουλίου, ώρα 8 μ.μ. στη “ΜΩΒ ΣΚΗΝΗ” και τον κήπο της Villa “Ροδόπη”, Μαντζαβίνου 8, Ανάληψη, Αργοστόλι, με την πρωτοποριακή performance “Cannibal Ritual” από την καθηγήτρια του πανεπιστημίου Paris 1 Panthéon-Sorbonne, Pascale Weber.
Από τις 12 Ιουλίου μέχρι τέλος του μήνα, κάθε Τετάρτη και Σάββατο από 8 μ.μ.-10μ.μ. θα γίνονται αναλυτικές ξεναγήσεις στη συλλογή εικαστικών έργων στον εκθεσιακό χώρο της Πινακοθήκης Villa “Ροδόπη”, Μεσολωρά 7, τέρμα Βύρωνος.
Είσοδος ελεύθερη.

Πληροφορίες: τηλ. 2671028501, 6944621286

www.rodopicollection.blogspot.com

Καλό και ευχάριστο μήνα!!
————————————————–
Αναρτήθηκε πρόσφατα στο ISTORIMA αποκαλυπτική ηχογραφημένη και έντυπη συνέντευξη του Κώστα Ευαγγελάτου στην ιστορικό τέχνης, ερευνήτρια Δήμητρα Παπαναγιώτου:

https://archive.istorima.org/interviews/13998?fbclid=IwAR3wTF0XM2H-L1NAUwKdcPeaoByFsfQo4733pDdXQ_MOTVgPCMBC2DzFjy4

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.