Πολιτισμός

Κυκλοφορεί το βιβλίο «Αναλαμπή στο σκοτάδι» του Κεφαλονίτη ποιητή Αιμίλιου Σαμόλη από τις Εκδόσεις Κέφαλος

56views

Κυκλοφορεί το βιβλίο «Αναλαμπή στο σκοτάδι» του κεφαλονίτη ποιητή Αιμίλιου Σαμόλη από τις Εκδόσεις Κέφαλος

 

Κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Κέφαλος η προσωπική ποιητική συλλογή του κεφαλονίτη ποιητή Αιμίλιου Σαμόλη με τίτλο: «Αναλαμπή στο σκοτάδι».

Ο τίτλος υποδηλώνει ουσιαστικά το πνευματικό σκοτάδι που σκεπάζει σήμερα ως πέπλο από άκρη σε άκρη όλη τη Γη. Κάθε προσπάθεια πνευματικής αφύπνισης μέσω της ποίησης με τη μαγεία και τη δύναμη των λέξεων είναι μια αναλαμπή στο σκοτάδι και μοιάζει με πυγολαμπίδα στην άγρια νύκτα της πνευματικής μιζέριας που ζούμε, σκλάβοι της ύλης και της μοναξιάς μας, χωρίς ενσυναίσθηση και ανθρωπιά, αφού η καλλιέργεια της ψυχής τελεί δυστυχώς σε διαρκή αγρανάπαυση.

 

Λίγα λόγια για τον κεφαλονίτη ποιητή Αιμίλιο Σαμόλη

 

Γεννήθηκε το 1960 στα Αννινάτα – Πόρος Κεφαλληνίας και επί του παρόντος κατοικεί στη Θεσσαλονίκη.

Είναι πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Μακεδονίας στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, ενώ έχει επιπλέον μεταπτυχιακό τίτλο στη Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων από το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (ΕΑΠ).

Ασκεί το επάγγελμα του Οικονομικού Επιθεωρητή στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων.

 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Κατηγορία: Ποίηση

Σελίδες: 100

Διαστάσεις: 14,8×21 cm

ISBN: 978-618-5597-91-7

Τιμή Λιανικής: 13,78€

Χρόνος έκδοσης: 2024

Εκδότης: Εκδόσεις Κέφαλος

Το βιβλίο: «Αναλαμπή στο σκοτάδι», μπορείτε να το προμηθευτείτε σε όλα τα βιβλιοπωλεία σε όλα τα βιβλιοπωλεία της Ελλάδας και στο ηλεκτρονικό μας βιβλιοπωλείο για αποστολές σε όλη την Ελλάδα, την Κύπρο και το εξωτερικό: www.ekdoseiskefalos.gr.

 

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΕΦΑΛΟΣ

Βιβλία που γράφουν ιστορία!

 

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.