Πολιτική

Καταπέλτης ο Μάκης Παπαναστασάτος στον “Ionian Galaxy”-Ολομέτωπη επίθεση στο Δήμαρχο Θεόφιλο Μιχαλάτο

361views

Καταπέλτης ήταν για μία ακόμη φορά ο γνωστός δικηγόρος και στέλεχος της παράταξης «Δήμος Αργοστολίου – Παρόν και μέλλον» Γεράσιμος Παπαναστασάτος σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή της Γιάννας Κουλουμπή και Ανδρέα Αρβανιτάκη στον Ionian Galaxy.

 

Ο κ. Παπαναστασάτος έστρεψε τα βέλη του προς τη Διοίκηση του Δήμου Αργοστολίου την οποία χαρακτήρισε άτολμη και άοσμη. Μίλησε για μηδαμινό έργο, για έλλειψη καθαριότητας, επιστροφή σε πρακτικές και νοοτροπίες του ’80, ενώ έκανε λόγο για πελατειακές σχέσεις και συναλλαγές για την εξασφάλιση ψήφων, όπως προσλήψεις και απευθείας αναθέσεις.

 

Μοναδική αντιπολιτευτική φωνή στο εν ενεργεία δημοτικό συμβούλιο αποτελεί, όπως είπε, αυτή του κ. Ανουσάκη, ο οποίος με την παράταξή του, στέλεχος της οποίας είναι και ο ίδιος ο κ. Παπαναστασάτος, θα δώσουν την μάχη απέναντι στην δημοτική αρχή Μιχαλάτου.

 

Τόνισε πως δεν είναι μηδενιστές, οτιδήποτε καλό το αναγνωρίζουν, όπως για παράδειγμα την υλοποίηση της κυκλοφοριακής μελέτης. Παράλληλα, όμως δεν μπορούν να μένουν σιωπηλοί όταν βλέπουν την ίδια στιγμή μηδαμινό έργο για την βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη και επιστροφή σε νοοτροπίες της δεκαετίας του ’80 που οδηγούν την πόλη και το δήμο μας όπισθεν ολοταχώς.

 

Από τις βολές του κ. Παπαναστασάτου δεν ξέφυγαν ούτε οι πρώην συναγωνιστές του από την «Ισχυρή Κεφαλονιά» του κ. Παρίση, κατηγορώντας όσους έχουν παραμείνει σε αυτή για ολοκληρωτική έλλειψη αντιπολιτευτικού λόγου απέναντι στη Διοίκηση Μιχαλάτου.

 

Ο ίδιος δεσμεύθηκε να παραμείνει στη πρώτη γραμμή και να δώσει μαζί με τους συνοδοιπόρους του στην παράταξη «Δήμος Αργοστολίου –Παρόν και μέλλον» την μάχη των ερχόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών.

Αναδημοσίευση από το ekefalonia

 

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.