Οικονομία

Καταγραφή και ηλεκτρονική σήμανση των ιπποειδών

143views

 

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η – Ε Ν Η Μ Ε Ρ Ω Σ Η

ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΣΗΜΑΝΣΗ ΤΩΝ ΙΠΠΟΕΙΔΩΝ

 

Το Τμήμα Κτηνιατρικής της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε. Κεφαλληνίας, σας ενημερώνει ότι  σύμφωνα με την Υπουργική Απόφαση 726/107637 (ΦΕΚ Β’ 2028/21-04-2022) του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων όλοι οι κάτοχοι ιπποειδών,  πρέπει να προσέλθουν το συντομότερο δυνατό στο Τμήμα Κτηνιατρικής (Διοικητήριο),  προκειμένου να καταχωρηθούν,  όπως είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ, στο Μητρώο Εκτροφών Ιπποειδών που θα τηρεί στην Υπηρεσία μας. Επίσης θα  τους δοθούν οδηγίες σχετικά με την Ηλεκτρονική Σήμανση και την έκδοση Διαβατηρίου των ιπποειδών  τους,  όπως προβλέπει η παραπάνω Υπουργική Απόφαση.

Για την καταχώρηση της εκτροφής απαιτούνται τα παρακάτω στοιχεία του κατόχου της:

  1. Ονοματεπώνυμο και Πατρώνυμο του ιδιοκτήτη
  2. Ταχυδρομική Διεύθυνση Κατοικίας του ιδιοκτήτη
  • Αριθμός Αστυνομικής Ταυτότητας/Διαβατηρίου/Κάρτας Εργασίας.
  1. Α.Φ.Μ.
  2. Τηλέφωνα η/και ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας (email)
  3. Έδρα εκτροφής (Δήμος, οικισμός και τοποθεσία διατήρησης των ιπποειδών)

Εάν υπάρχουν παλαιότερα  έγγραφα καταγραφής των Ιπποειδών (ΑΔΑΜΙ)  να   προσκομιστούν.

Το Τμήμα Κτηνιατρικής είναι πάντοτε στην διάθεση σας για περισσότερες πληροφορίες και εξηγήσεις στα τηλέφωνα 2671360512 και 2671360504, ώστε να μην υπάρξουν προβλήματα στη νέα διαδικασία.

 

 

   Δ/ΝΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.