Κοινωνία

Κανένα μέτρο ασφάλειας για τους εργαζόμενους του δήμου; Εκτελείται το πρωτόκολλο ασφαλείας;

204views

Καθώς πλησιάζουν οι γιορτές ο Δήμος Αργοστολίου βάζει σιγά σιγά τα γιορτινά του. Άρχισε λοιπόν να στήνεται και το δέντρο στην πλατεία μαζί με τα φωτάκια στα δέντρα και τους στύλους.

Ωστόσο, θα πρέπει να υπάρξει μέριμνα για την ασφάλεια των εργαζομένων οι οποίοι θα πρέπει να εργάζονται με όλα τα απαραίτητα μέτρα ατομικής προστασίας.

Στην φωτογραφία που μας έστειλε συμπολίτης μας φαίνεται ο εν λόγω εργαζόμενος να σκύβει έξω από το “καλάθι” του γερανού χωρίς να φαίνεται να είναι δεμένος και να πιάνει με γυμνά χέρια καλώδια με ό,τι κινδύνους συνεπάγεται η εικόνα αυτή για τον ίδιο.

Ελπίζουμε να ήταν απλά μια κακιά στιγμή, καθότι η διασφάλιση της υγείας και της σωματικής ακεραιότητας των εργαζομένων οφείλει να είναι πρωταρχική μέριμνα του Δήμου, αλλά και οι ίδιοι οι εργαζόμενοι θα πρέπει να είναι προσεκτικοί και να κάνουν χρήση των ΜΑΠ καθώς η υγεία μας είναι πάνω απ’όλα.

Αναδημοσίευση από το ekefalonia

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.