ΟικονομίαΤουρισμός

Κάλεσμα της Τουριστικής Επιτροπής στις επιχειρήσεις που ασχολούνται με την οργάνωση outdoor δραστηριοτήτων

351views

OUTDOOR DESTINATION WORKSHOP

 

Σε συνέχεια της κατάκτησης από την Κεφαλονιά  του πρώτου βραβείου στην κατηγορία «Best destination for the outdoors», στο πλαίσια των πρώτων Greek Travel Awards που πραγματοποιήθηκαν από το Γραφείο ΕΟΤ Ην. Βασιλείου & Ιρλανδίας  στο Λονδίνο, στο περιθώριο της διεθνής τουριστικής έκθεσης World Travel Market, διοργανώνουμε το πρώτο  OUTDOOR DESTINATION WORKSHOP.

Καλούμε όλες τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο  νησί μας με αντικείμενο την οργάνωση και παροχή outdoor δραστηριοτήτων να προσέλθουν την Τετάρτη 23-11-2022 και ώρα 18:00 στο θέατρο Κέφαλος στο πρώτο OUTDOOR DESTINATION WORKSHOP.

 

Η συνάντηση αυτή θα πραγματοποιηθεί με σκοπό να τιμήσουμε τις επιχειρήσεις για την προσφορά τους και την ουσιαστική συμβολή τους στην διάκριση του νησιού μας, να συζητήσουμε  για τυχόν προβλήματα που αντιμετωπίζουν και να σχεδιάσουμε μαζί την στρατηγική μας για την περαιτέρω προβολή του νησιού μας ως  OUTDOOR DESTINATION και την καλύτερη δυνατή αξιοποίηση του συγκεκριμένου βραβείου.

 

 

Εκ της Τουριστικής Επιτροπής

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.