Κοινωνία

Κάλεσμα για Λαζαρέτο και συμμετοχή στις κινητοποιήσεις για Παλαιστίνη

97views

Κάλεσμα για Λαζαρέτο και συμμετοχή στις κινητοποιήσεις για Παλαιστίνη

Με τα μάτια και την καρδιά στραμμένα στο έγκλημα που συντελείται στην Παλαιστίνη με τους βομβαρδισμούς έναντι των αμάχων, η Αριστερή Αγωνιστική Συνεργασία στα Ιόνια (ΑΡΣΙ), συμμετέχει στις εκδηλώσεις μνήμης που οργανώνει το σωματείο Λαζαρέτο και ο Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας την Κυριακή 29/10/2023 στις 11:30 στο Λαζαρέτο.

Στις μέρες μας που κάποιοι διακηρύσσουν ότι “όλα πουλιούνται”, στο Λαζαρέτο βρίσκονται θαμμένοι δεκάδες αγωνιστές που πολέμησαν το φασισμό και έδωσαν τη ζωή τους για ένα μεγάλο ΟΧΙ. Νέα παιδιά που με αυταπάρνηση έδωσαν τη ζωή τους προκειμένου να μην προδώσουν τα ιδανικά τους.

Συμμετέχουμε στις εκδηλώσεις μνήμης Κυριακή 29/10/23 στο Λαζαρέτο δίνοντας την υπόσχεση ότι συνεχίζουμε τον αγώνα για έναν κόσμο δίκαιο και ειρηνικό, μια κοινωνία χωρίς ανισότητες, ρατσισμό και διακρίσεις.

Δε μπορούμε παράλληλα παρά να βλέπουμε με αποτροπιασμό όσα διαδραματίζονται από το κράτος – τρομοκράτης του Ισραήλ στην λωρίδα της Γάζας. Το σφαγιασμό χιλιάδων αμάχων και παιδιών που αγωνίζονται για μια ελεύθερη πατρίδα. Τους βομβαρδισμούς και το έγκλημα της χερσαίας εισβολής σε μια τόσο πυκνοκατοικημένη περιοχή.

Συμμετέχουμε και καλούμε όλους τους Κερκυραίους να συμμετάσχουν στη συγκέντρωση αλληλεγγύης στο δοκιμαζομενο Παλαιστινιακό λαό Κυριακή 29/10 στις 18:00 στο Πεντοφάναρο. Τιμή και δόξα στους νεκρούς του Λαζαρέτο!!

Αριστερή Αγωνιστική Συνεργασία στα Ιόνια (ΑΡ.Σ.Ι)

28/10/2023

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.