ΚοινωνίαΠολιτική

Κάλεσμα για εθελοντική αιμοδοσία

61views

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

 

Η Λαϊκή Συσπείρωση στο Δήμο Ληξουρίου εκφράζει τη βαθιά της θλίψη για την ανείπωτη τραγωδία στα Τέμπη και δηλώνει την αμέριστη συμπαράστασή της στα θύματα και τις οικογένειές τους.

Τεράστια είναι και η οργή μας για τις ευθύνες της τραγωδίας, που δεν μπορούν να κρυφτούν πίσω από τις απαράδεκτες δηλώσεις του πρωθυπουργού περί ενός τραγικού ανθρώπινου λάθους, στη σημερινή εποχή όπου υπάρχει τεράστια ανάπτυξη της επιστήμης και της τεχνολογίας.

Η Λαϊκή Συσπείρωση στο Δήμο Ληξουρίου καλεί το λαό της Παλικής να ανταποκριθεί μαζικά στο κάλεσμα του Εργατικού Κέντρου Κεφαλονιάς-Ιθάκης και να προσέλθουν όσοι έχουν τη δυνατότητα, κατά τις πρωινές ώρες, στο τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Κεφαλονιάς για εθελοντική αιμοδοσία. Οι ανάγκες για αίμα είναι τεράστιες.

Τέλος, ζητάμε από όλους τους αρμόδιους να εξασφαλιστεί η δυνατότητα για αιμοληψία στο Ληξούρι ή σε άλλη περιοχή των νησιών μας πλην του Γ.Ν.Κ. ώστε να διευκολυνθούν όλοι οι πολίτες και να συγκεντρωθεί η μέγιστη δυνατή ποσότητα αίματος.

 

Ληξούρι, 2-3-2023

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.