Πολιτική

Θεόφιλος Μιχαλάτος: Από την ΒΙΠΕ και τα Φάρσα ξεκινάμε την πορεία της νίκης!

304views

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΜΙΧΑΛΑΤΟΣ: ΑΠΟ ΒΙΠΕ ΚΑΙ ΦΑΡΣΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΠΟΡΕΙΑ ΝΙΚΗΣ

 

Χθες, 26 Σεπτεμβρίου, το πρωί ο Δήμαρχος Αργοστολίου και εκ νέου Υποψήφιος Δήμαρχος Θεόφιλος Μιχαλάτος ξεκίνησε τις περιοδείες του και τις επαφές του με τους πολίτες του Δήμου μας επισκεπτόμενος κάθε γωνιά της πόλης και των χωριών μας, μέχρι τις προσεχείς εκλογές σε μια «ΠΟΡΕΙΑ ΝΙΚΗΣ» όπως ο ίδιος την ονόμασε.

Η «ΠΟΡΕΙΑ ΝΙΚΗΣ» βέβαια είχε ξεκινήσει ουσιαστικά από τη μεγάλη συγκέντρωση παρουσίασης του συνδυασμού στο Κλειστό Γυμναστήριο «Αντώνης Τρίτσης»  όπου πραγματοποίησε τη μεγαλύτερη σε όγκο πολιτική εκδήλωση που έχει γίνει ποτέ στο νησί από Δημοτική Παράταξη, συγκεντρώνοντας περισσότερους από 1.100 δημότες.

Η ΠΟΡΕΙΑ ΝΙΚΗΣ ΣΤΗ ΒΙΠΕ

Στη ΒΙΠΕ περιόδευσε όλο το πρωί ο Θεόφιλος Μιχαλάτος επισκεπτόμενος όλες τις επιχειρήσεις και ανταλλάσοντας απόψεις με τους επαγγελματίες και βιοτέχνες της περιοχής ενώ κοινή συνισταμένη των συζητήσεων ήταν η συμβολή του Δήμου στην οικονομική ανάπτυξη και κατά συνέπεια στην ενίσχυση της τοπικής οικονομίας.

Ο Θεόφιλος Μιχαλάτος δεσμεύτηκε ότι στην επόμενη θητεία θα έχει σε «πρώτο πλάνο» τους επαγγελματίες αφού Ισχυρός Δήμος είναι αυτός που έχει Ισχυρή Οικονομία και Ανάπτυξη.

Η ΠΟΡΕΙΑ ΝΙΚΗΣ ΣΤΑ ΦΑΡΣΑ

 

Την Κοινότητα Φάρσων επισκέφτηκε χθες το απόγευμα ο Θεόφιλος Μιχαλάτος μια κοινότητα που είναι ουσιαστικά η είσοδος στο Αργοστόλι, συζητώντας με τους κατοίκους τόσο για τις παρεμβάσεις που έγιναν στην παρούσα θητεία του Δημάρχου για το χωριό όσο και γι αυτές που προγραμματίζει η παράταξή του για το επόμενο διάστημα.

Οι κάτοικοι των Φάρσων είδαν στο χωριό τους να πραγματοποιούνται ασφαλτοστρώσεις και τσιμεντοστρώσεις στο οδικό δίκτυο, μια νέα παιδική χαρά, την αποκατάσταση του δρόμου προς Λυγιά, ενώ επιτέλους μετά από πολλά –πολλά χρόνια πραγματοποιήθηκε η ένταξη της  μελέτης για την Αποπεράτωση του Ναυτικού Μουσείου Φάρσων που θα αποτελέσει σημείο αναφοράς για όλο το νησί.

Η ΠΟΡΕΙΑ ΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ….

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.