Κοινωνία

Η 20ή Πανελλήνια Σπηλαιολογική Συνάντηση στη Σάμη

114views

Ο Σπηλαιολογικός Ελληνικός Εξερευνητικός Όμιλος (ΣΠ.ΕΛ.Ε.Ο.), γιορτάζοντας τα 40 χρόνια από την ίδρυσή του το 1982, διοργανώνει με τη στήριξη του Δήμου Σάμης, της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και της Αδελφότητας Κεφαλλήνων και Ιθακήσιων Πειραιά την 20ή Πανελλήνια Σπηλαιολογική Συνάντηση. Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στη Σάμη της Κεφαλλονιάς και συγκεκριμένα στο Ίδρυμα Δημητρίου και Λουκίας Τζανετάτου (Γηροκομείο) από τις 31 Αυγούστου έως και τις 4 Σεπτεμβρίου 2022.

Το πρόγραμμα της 20ής Π.Σ.Σ. θα περιλαμβάνει επισκέψεις στα σπήλαια της περιοχής, παρουσιάσεις, ποικίλες δράσεις, αλλά και καλλιτεχνικά δρώμενα. Στην 20ή Π.Σ.Σ. θα συμμετάσχουν πάνω από 100 σπηλαιολόγοι και επιστήμονες (γεωλόγοι, βιολόγοι, αρχαιολόγοι) απ’ όλη την Ελλάδα, αλλά και από το εξωτερικό.

Από τον Τομέα Πολιτισμού του Δήμου Σάμης

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.