Κοινωνία

Η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Ιονίων Νήσων (ΠΕΔ-ΙΝ) παρουσιάζει την εφαρμογή “Explore Ionian Islands” σε Διαδικτυακή Ημερίδα για τους τουριστικούς φορείς Κεφαλλονιάς και Ιθάκης

231views

Η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Ιονίων Νήσων (ΠΕΔ-ΙΝ) παρουσιάζει
την εφαρμογή “
Explore Ionian Islands” σε Διαδικτυακή Ημερίδα
για τους τουριστικούς φορείς Κεφαλλονιάς και Ιθάκης


Ο Πρόεδρος της ΠΕΔ-ΙΝ κος Αλέξανδρος Παρίσης ενημερώνει, ότι την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 12:00 θα πραγματοποιηθεί Διαδικτυακή Ημερίδα για την παρουσίαση της εφαρμογής “
Explore Ionian Islands”, στους τουριστικούς φορείς Κεφαλλονιάς και Ιθάκης. Στην Ημερίδα καλούνται να συμμετέχουν οι Δήμαρχοι των Δήμων Αργοστολίου, Ληξουρίου, Σάμης και Ιθάκης, οι αρμόδιοι Αντιδήμαρχοι Τουρισμού-Πολιτισμού, οι Τουριστικές Επιτροπές των Δήμων, το Επιμελητήριο, η Ένωση Ξενοδόχων, οι Σύλλογοι Ενοικιαζομένων Δωματίων, οι Εμπορικοί Σύλλογοι κλπ.

Η Ημερίδα πραγματοποιείται στο πλαίσιο της Πράξης CULTURALION – Σχεδιασμός Νησιωτικών και Διανησιωτικών Θεματικών Πολιτιστικών Διαδρομών και Ανάπτυξη Εφαρμογής Διαδραστικής Τουριστικής Ξενάγησης των Ιονίων Νήσων», που εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ιόνια Νησιά 2014-2020».

Στη συνέχεια, μέχρι το τέλος Νοεμβρίου 2023, πρόκειται να πραγματοποιηθούν από την ΠΕΔ-ΙΝ άλλες τρεις (3) Διαδικτυακές Ημερίδες παρουσίασης της Εφαρμογής ξενάγησης των Ιονίων Νήσων «Explore Ionian Islands», για τους τουριστικούς φορείς των Περιφερειακών Ενοτήτων Κέρκυρας, Λευκάδας και Ζακύνθου.

Για τη συμμετοχή στελεχών των προσκεκλημένων φορέων, οι οποίοι δεν έχουν ήδη λάβει σχετική ηλεκτρονική πρόσκληση από το epresence.gov.gr, παρακαλούμε να αποσταλεί άμεσα σχετικό μήνυμα με τις ηλεκτρονικές τους διευθύνσεις (email) στη διεύθυνση info@pedin.gr, με τίτλο «Διαδικτυακή Ημερίδα».

Μετά την ολοκλήρωση των Διαδικτυακών Ημερίδων θα ακολουθήσουν ενημερωτικές παρουσιάσεις για το ευρύ κοινό, τους πολίτες και τους επισκέπτες των Ιονίων Νήσων.

Μείνετε συντονισμένοι ακολουθώντας τις ενημερώσεις για την Εφαρμογή «Explore Ionian Islands» στα Social Media του Έργου:

Explore Ionian Islands exploreionianislands IslandsIonian

Από το Γραφείο Τύπου

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.