ΟικονομίαΠολιτική

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων στην World Travel Market 2023 στο Λονδίνο

1.9kviews

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων

στην World Travel Market 2023 στο Λονδίνο

 

 

 

  • Παρούσα και στη φετινή Διεθνή Έκθεση Τουρισμού του Λονδίνου (WTM 2023) η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Ρόδη Κράτσα-Τσαγκαροπούλου

 

  • Ρόδη Κράτσα-Τσαγκαροπούλου: «Σε συνεργασία με τον ΕΟΤ, τιμώμενη Περιφέρεια αυτή των Ιονίων Νήσων στην ειδική εκδήλωση Greek Travel Awards, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου υπό την αιγίδα του Γραφείου ΕΟΤ στο Ηνωμένο Βασίλειο & την Ιρλανδία»

 

 

 

 

Με επικεφαλής την Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, Ρόδη Κράτσα-Τσαγκαροπούλου, η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων εκπροσωπείται και φέτος στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού World Travel Market (WTM) στο Λονδίνο.

 

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων μάλιστα, σε συνεργασία με τον ΕΟΤ, είναι τιμώμενη Περιφέρεια στην εκδήλωση Greek Travel Awards 2023, η οποία θα λάβει χώρα την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου, στις 18:30, στο Six Park Place του Λονδίνου, υπό την αιγίδα του Γραφείου του ΕΟΤ Ηνωμένου Βασιλείου & Ιρλανδίας.

Τα βραβεία Greek Travel Awards 2023 θα υλοποιηθούν μέσω ψηφοφορίας των πελατών του «Ice Lolly» και του «Travelsupermarket.com», δύο εκ των πλέον εδραιωμένων και δημοφιλών μηχανών σύγκρισης τιμών και κρατήσεων πακέτων διακοπών και λοιπών ταξιδιωτικών υπηρεσιών στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η ψηφοφορία για τα βραβεία αναμένεται να λειτουργήσει και ως βαρόμετρο για τις προτιμήσεις των Βρετανών για ελληνικούς προορισμούς.

 

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων δίνει δυναμικό «παρών» για μία ακόμα χρονιά σε μία από τις μεγαλύτερες τουριστικές εκθέσεις σε παγκόσμιο επίπεδο, όπως η World Travel Market, με στόχο την προβολή των Ιονίων Νήσων στα βρετανικά ΜΜΕ, όπως επίσης και την προώθηση σε συγκεκριμένες ομάδες (target group) που παρουσιάζουν ενδιαφέρον για εναλλακτικές μορφές τουρισμού. Στο πλαίσιο της WTM 23 η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων θα δηλώσει την παρουσία της σε τουλάχιστον 50 εκπροσώπους βρετανικών mass media, Tour Operators και επαγγελματίες της βρετανικής τουριστικής αγοράς.

 

 

 

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.