ΟικονομίαΤουρισμός

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων στην 45η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού International Fair of Tourism (IFT 2024)

74views

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων στην 45η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού International Fair of Tourism (IFT 2024)

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων συμμετείχε στην 45η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού International Fair of Tourism (IFT 2024), η οποία έλαβε χώρα στο Βελιγράδι της Σερβίας από τις 22 έως και τις 25 Φεβρουαρίου. Η συμμετοχή της πραγματοποιήθηκε με διπλό περίπτερο στο πλαίσιο του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού.

Τα Ιόνια Νησιά αποτελούν έναν από τους πιο αγαπημένους προορισμούς των Σέρβων και παρά τον έντονο ανταγωνισμό από όμορους προορισμούς, παραμένουν ψηλά στις προτιμήσεις τους, γεγονός που διαπιστώθηκε από την αποστολή της Περιφέρειας στη συγκεκριμένη Έκθεση.

Η επισκεψιμότητα του περιπτέρου μας ήταν πολύ μεγάλη από κοινό όλων των ηλικιακών ομάδων που εκδήλωσαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για όλα τα νησιά. Το περίπτερο επισκέφθηκαν, επίσης, τουριστικοί παράγοντες και δημοσιογράφοι. Στο παραπάνω πλαίσιο πραγματοποιήθηκε συνέντευξη με δημοσιογράφο της εφημερίδας “Politika”, μιας από τις μεγαλύτερες εφημερίδες της Σερβίας. Στην έκθεση παρέστη και η Υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη.

Γραφείο Τύπου ΠΙΝ

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.