Τουρισμός

Η παραλία του Ιονίου με τα κρυστάλλινα νερά όπου η μάσκα είναι περιττή (Βίντεο – drone)-Αυτή είναι η παραλία με τον υπέροχο βυθό στο Ιόνιο

280views

 

Είναι γεγονός πως η χώρα μας είναι γεμάτη από μαγευτικές παραλίες, οι οποίες στην όψη μιας φωτογραφίας και μόνο σε «τραβούν» να τις επισκεφτείς και να βουτήξεις στα νερά τους.

Μιλάμε για την παραλία Έμπλυσι η οποία βρίσκεται στην νότια πλευρά του νησιού δίπλα στο διάσημο Φισκάρδο και απέναντι από το βορειότερο άκρο Λευκάτας της Λευκάδας με τον υπέροχο φάρο.

Ο κόλπος στον οποίο βρίσκεται η παραλία Έμπλυσι διαθέτει υπέροχο βυθό και δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε πως οι εικόνες που κατέγραψε το drone του φίλου και συνεργάτη μας Άγγελου Αρναουτέλη είναι τόσο όμορφες που σου έρχεται να κάνεις μια δροσερή βουτιά στην οθόνη του υπολογιστή σας.

Δείτε το βίντεο

 

ΠΗΓΗ https://www.ieidiseis.gr/
 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.