Κοινωνία

Η μαγευτική Αυγή του Πόρου Κεφαλονιάς στη νέα εκπομπή “Οι Δεκατανιοί” του ΣΚΑΪ!

228views

Η μαγευτική Αυγή του Πόρου Κεφαλονιάς στη νέα εκπομπή “Οι Δεκατανιοί” του ΣΚΑΪ!

Την τιμητική της είχε σήμερα η μαγευτική Αυγή του Πόρου Κεφαλονιάς στην εξαιρετική νέα πρωινή εκπομπή της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ ” Οι Δεκατιανοί” με τους Γιάννη Πιτταρά και Γιώργο Γρηγοριάδη!

Πιο συγκεκριμένα, προβλήθηκε από την λαμπρή δημοσιογράφο Τίνα Μιχαηλίδου και σχολιάστηκε με τα καλύτερα λόγια φωτογραφία μου από την Κεντρική Πλατεία του Πόρου Κεφαλονιάς που δείχνει το φέρι μποτ “Κεφαλονιά” να μπαίνει το πρωί στο Λιμάνι της κωμόπολης μας!

Ευχόμαστε στη νέα ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΪ “Οι Δεκατιανοί” καλή σεζόν, με μεγάλες δημοσιογραφικές επιτυχίες και πάντα την ίδια φιλική επαφή με το πολυπληθή πανελλήνιο κοινό τους!

Σπύρος Καγκάδης

https://youtu.be/wz3vBHytDYM

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0L9nLiajnNP6K82ZyWVnyBwDetWuXLtQgzZ6VQ8EzWhn6QR5DjDB5kThrtdcCyP6Ml&id=1152243956

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.