Κοινωνία

“Η Κεφαλονια δεν ξεχνάει ”-Αποστολή 2ης ανθρωπιστικής βοήθειας στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας

220views

Η Κεφαλονια δεν ξεχνάει ”

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 2η αποστολή του Δήμου Αργοστολίου για παροχή βοήθειας στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας . Με συντονιστή τα στελέχη της Διεύθυνσης Κοινωνικής προστασίας και Υγείας και τις δομές της (Κέντρο Κοινότητας και «Βοήθεια στο Σπίτι») καθώς και την αμέριστη συνδρομή των συμπολιτών μας, συγκεντρώθηκαν, ταξινομήθηκαν και συσκευάστηκαν βασικά είδη για την κάλυψη των άμεσων αναγκών των πληγέντων.

Συγκεκριμένα συγκεντρώθηκαν και παραδόθηκαν σήμερα, σε όχημα της μεταφορικής Πολλάτος, 5 παλέτες με είδη πρώτης ανάγκης.

Η συγκεκριμένη αποστολή έχει ως σκοπό την στήριξη των οικογενειών του Δήμου Τρικκαίων.

Ευχαριστούμε θερμά, όλους του Δημότες που ανταποκρίθηκαν συλλογικά ή μεμονωμένα στη συγκεκριμένη δράση αποδεικνύοντας το υψηλό αίσθημα αλληλεγγύης που είναι χαρακτηριστικό γνώρισμα της τοπικής μας κοινωνίας, γιατί «Η Κεφαλονιά δεν ξεχνάει».

Ο Αντιδήμαρχος

Γεώργιος Τσιλιμιδός

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.