Πολιτική

Η “Ισχυρή Κεφαλονιά” ψήφισε τον προϋπολογισμό του Δημοτικού Γηροκομείου για το έτος 2024

104views

Στην προχθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ένα εκ των θεμάτων που συζητήθηκε ήταν ο Προϋπολογισμός του Δημοτικού Γηροκομείου για το έτος 2024.  Η παράταξη μας, πιστή στην άποψη ότι το Ίδρυμα δεν αποτελεί χώρο για πολιτικές αντιπαραθέσεις, ψήφισε τον Προϋπολογισμό.

Αυτό δεν σημαίνει ότι θεωρούμε ότι όλα βαίνουν καλώς σε αυτό, τουναντίον όπως αναδείχθηκε και από την συζήτηση στο Συμβούλιο υπάρχουν τόσο οικονομικά προβλήματα, όσο και προβλήματα αναφορικά με την στελέχωση του, γεγονός που παραδέχτηκε και η Διοίκηση του. Για αυτό τον λόγο, όπως τοποθετηθήκαμε και στο Δημοτικό Συμβούλιο, διά του Δημοτικού συμβούλου της παράταξης Γιάννη Λυκούδη, σκοπεύουμε μετά την εκλογή του νέου Δ.Σ. του Δημοτικού Γηροκομείου να ζητήσουμε να λάβουμε πληροφορίες για την κατάσταση που επικρατεί σε αυτό και να φέρουμε το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο για να συζητηθεί, καταθέτοντας εποικοδομητικές προτάσεις για την ανεύρεση λύσεων στα προβλήματα που ταλανίζουν το ιστορικό Ίδρυμα.

 

 

Εκ του Γραφείου Τύπου

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.