Αθλητισμός

Η ΕΠΣΚΙ εκφράζει τη θλίψη της για τα επεισόδια στον τελικό Κυπέλλου

206views

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Δ.Σ. της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κεφαλληνίας Ιθάκης (Ε.Π.Σ.Κ.Ι) θα ήθελε να εκφράσει την λύπη του για όσα συνέβησαν στον πρόσφατο τελικό κυπέλλου που διοργάνωσε η Ένωση μας και οδήγησαν στην διακοπή του. Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους φιλάθλους του νησιού μας, που για άλλη μια φορά κατά εκατοντάδες συνέρρευσαν για να παρακολουθήσουν τον τελικό, δείχνοντας την αγάπη τους για το άθλημα, ότι η Ένωση μας προ της τελέσεως του αγώνα είχε φροντίσει να κάνει όλες τις ενέργειες, όπως πράττει κάθε χρόνο, για να εξασφαλίσει την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα. Πιο συγκεκριμένα ενημερώσαμε την Αστυνομία και επικοινωνήσαμε τόσο με την ηγεσία της διαιτησίας, όσο και με τις διοικήσεις των διαγωνιζόμενων σωματείων, προκειμένου να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την τήρηση της τάξης, τα οποία και ελήφθησαν. Δυστυχώς ελάχιστοι ανεγκέφαλοι, τους οποίους ούτε μπορούμε ούτε έχουμε την αρμοδιότητα να ελέγξουμε, δημιούργησαν τεταμένη ατμόσφαιρα, που οδήγησε την διαιτητική τετράδα να αποφασίσει την οριστική διακοπή του αγώνα, λόγω της μη εκκένωσης του γηπέδου, όπως είχε ζητήσει. Η απόφαση αυτή αποτελεί αποκλειστική αρμοδιότητα των διαιτητών. Σχετικά δε με την τύχη του εν λόγω αγώνα θα επιληφθεί η αρμόδια Πειθαρχική επιτροπή, με βάση το φύλλο αγώνα και την έκθεση του παρατηρητή.

Ελπίζουμε και ευχόμαστε ότι είναι η τελευταία φορά που αναγκαζόμαστε να εκδώσουμε ανακοίνωση για ένα τόσο δυσάρεστο λόγο.

Εκ του Δ.Σ.

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.