Κοινωνία

Η Ανατολή του Ηλίου στην Παραλία Αράγια του Πόρου στην προτελευταία φετινή εκπομπή του Νίκου Μάνεση!

73views

Η Ανατολή του Ηλίου στην Παραλία Αράγια του Πόρου στην προτελευταία φετινή εκπομπή του Νίκου Μάνεση!

Ευχαριστούμε ολόψυχα τον αγαπημένο συμπατριώτη μας παρουσιαστή Νίκο Μάνεση που για άλλη μια άκρως επιτυχημένη τηλεοπτική χρονιά στην πρώτη σε τηλεθέαση εκπομπή του “Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση” στον Alpha μας κράτησαν πάντα ενημερωμένους με έγκυρες ειδήσεις και απόψεις καθώς και για την προβολή των πολλών όμορφων περιοχών της Ελλάδας μας, και όχι μόνο, και σημαντικότερα για εμάς της Κεφαλονιάς μας!

Ευχαριστούμε ακόμα και τους λαμπρούς συνεργάτες του. Ανάμεσα τους ειδικότερα τον φανταστικό Χρήστο Βαρθαλίτη που επέλεξε να προβάλει εικόνες μου, όπως σήμερα της μαγευτικής Ανατολής του Ήλιου στη βραβευμένη με “Γαλάζια Σημαία” Παραλία Αράγια του Πόρου της Κεφαλονιάς μας, καθώς και τον ξεχωριστό Σπύρο Νάσιο για τα πάντα καλά τους λόγια!

https://youtu.be/eok6eS-Y18I?feature=shared

Επειδή αύριο Κυριακή 7/7 τελειώνει η φετινή τηλεοπτική χρονιά για την υπέροχη εκπομπή τους θέλω ακόμα να συγχαρώ τον Νίκο Μάνεση και όλους τους συνεργάτες του για τον μερικές φορές δύσκολο αγώνα που έκαναν για να μας κρατούν με εγκυρότητα και τιμιότητα ενήμερους και χαρούμενος όπου αυτό είναι δυνατόν!

Τέλος, τους ευχόμαστε καλές διακοπές και δίνουμε όλοι ραντεβού ξανά στις τηλεοράσεις μας αύριο και του χρόνου!

Σπύρος Καγκάδης

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.