Κοινωνία

Ημερίδα στην Κεφαλονιά για την πράξη «ΛΑΕΡΤΗΣ – Καινοτόμο Επιχειρησιακό Σύστημα Διαχείρισης Φυσικών Κινδύνων στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων»

78views

Ο Πρόεδρος της ΠΕΔ-ΙΝ κ.Αλέξανδρος Παρίσης ενημερώνει, ότι θα πραγματοποιηθεί Ημερίδα στην Κεφαλονιά, για την παρουσίαση της Πράξης «ΛΑΕΡΤΗΣ – Καινοτόμο Επιχειρησιακό Σύστημα Διαχείρισης Φυσικών Κινδύνων στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων».

Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2023, στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου «Κέφαλος», στο Αργοστόλι, από 09:00 – 12:00 για το γενικό κοινό, 12:00-14:00 για ΑΜΕΑ και 14:00-16:00 για εθελοντές. Για τη συμμετοχή των εθελοντικών ομάδων και των εθελοντών στην ημερίδα, προτείνεται ως ώρα προσέλευσης η 12:00, λόγω συνάφειας των σχετικών παρουσιάσεων.

Τα αποτελέσματα της πράξης θα παρουσιαστούν από τους φορείς που συμμετείχαν στην υλοποίηση της:

1. Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.

2. Τμήμα Γεωλογίας & Γεωπεριβάλλοντος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστήμιο Αθηνών.

3. Τμήμα Πληροφορικής του Ιονίου Πανεπιστημίου.

4. Περιφερειακή Ένωση Δήμων Ιονίων Νήσων

5. Περιφερειακό Τμήμα Νομού Κέρκυρας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

Στο περιθώριο της ημερίδας και ώρα 11:30 θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη τύπου για τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Η πράξη που έχει ενταχθεί στο Άξονα Προτεραιότητας 2 «Προστασία του Περιβάλλοντος και Αειφόρος Ανάπτυξη» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ιόνια Νησιά» με κωδικό MIS 5010951 και συνολικό προϋπολογισμό 3.924.094,36 Ευρώ, συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης.

Κέρκυρα, 20 Νοεμβρίου 2023

Από το Γραφείο Τύπου

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.