Οικονομία

Ε.Α.Σ.:Tρέχουν οι ενστάσεις κατά της πληρωμής βιολογικών – αγροπεριβαλλοντικών

106views

  Ε.Α.Σ.:Tρέχουν οι ενστάσεις κατά της πληρωμής βιολογικών – αγροπεριβαλλοντικών

     Ο Ε.Α.Σ. (Αγροτική Ένωση) Κεφαλληνίας & Ιθάκης ενημερώνει ότι σύμφωνα με το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων ολοκληρώθηκε η καταβολή της ενίσχυσης προκαταβολής ύψους 70% για τα αγροπεριβαλλοντικά μέτρα και το μέτρο της Βιολογικής Γεωργίας και Κτηνοτροφίας, η οποία ανήρθε σε 172.793.673,12 ευρώ.

     Κατά των αποτελεσμάτων των πληρωμών, οι ενταγμένοι παραγωγοί σε όλες τις δράσεις (Βιολογική Γεωργία, Κτηνοτροφία, Μελισσοκομία, διατήρηση απειλούμενων αυτόχθονων φυλών αγροτικών ζώων και «Κομφούζιο» του έτους αιτήσεων 2023, μπορούν να υποβάλουν ενστάσεις έως και την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2023.

     Με την ενδικοφανή προσφυγή οι παραγωγοί μπορούν να προβούν σε διόρθωση προφανών σφαλμάτων που αφορούν στα παραστατικά συμμόρφωσης ή/και να προβάλουν αντιρρήσεις κατά των ευρημάτων που έχουν προκύψει κατά την πληρωμή της προκαταβολής τους.

     Παράλληλα, οφείλουν να κινήσουν τις απαραίτητες διοικητικές ενέργειες για τη διόρθωση των δεδομένων στις μηχανογραφικές βάσεις μέσω των οποίων πραγματοποιούνται από το Πληροφορικό Σύστημα οι διασταυρωτικοί έλεγχοι.

     Διευκρινίζεται ότι τα ευρήματα κατά των οποίων υποβάλλεται ενδικοφανή προσφυγή επανεξετάζονται μόνο μηχανογραφικά αντλώντας δεδομένα από τις σχετικές βάσεις.

    Πληροφορίες παρέχονται από το Τμήμα Αγροτικών Επιδοτήσεων που λειτουργεί καθημερινά στα κεντρικά γραφεία της ΕΝΩΣΗΣ επί της παραλιακής λεωφόρου Αντώνη Τρίτση 1 στο Αργοστόλι.

        Από Ε.Α.Σ. (Αγροτική Ένωση) ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ

 

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.