Οικονομία

Ε.Α.Σ.: Τρέχει ο Διαγωνισμός Φωτογραφίας για το Κλίμα 

61views

Ε.Α.Σ.: Τρέχει ο Διαγωνισμός Φωτογραφίας για το Κλίμα                                           

    Ο Ε.Α.Σ. (Αγροτική Ένωση) Κεφαλληνίας & Ιθάκης υπενθυμίζει ότι, έχει ήδη ξεκινήσει ο Διαγωνισμός Φωτογραφίας του Ευρωπαϊκού Συμφώνου Κλίματος (Ε.Σ.Κ.) (European Climate Pact), με στόχο να ευαισθητοποιήσει τις τοπικές δράσεις για το κλίμα.

    Το E.Σ.Κ., μια πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, επιδιώκει να ενισχύσει την κλιματική ευαισθητοποίηση και να κινητοποιήσει πολίτες και οργανώσεις ώστε να αναλάβουν ενεργό συμμετοχή σε πρωτοβουλίες και να υλοποιήσουν πρακτικές λύσεις για τη μείωση των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, την προώθηση της πράσινης μετάβασης και τη βελτίωση της ανθεκτικότητας απέναντι στην κλιματική αλλαγή.

    Μέσω του Διαγωνισμού Φωτογραφίας, οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να αναδείξουν τις δράσεις τους για το κλίμα, συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός υγιέστερου, πιο βιώσιμου μέλλοντος. 

    Ετοιμάστε λοιπόν την κάμερά σας, διαλέξτε την αγαπημένη σας φωτογραφία που αποτυπώνει μία δράση για το κλίμα και γράψτε τη λεζάντα που θα τη συνοδεύει. Προσπαθήστε να απαντήσετε σε ερωτήσεις όπως: Ποια είναι η συνεισφορά σας στο κλίμα και το περιβάλλον; Ποια ανάλογη δράση έχετε παρατηρήσει γύρω σας, στο σπίτι σας, την κοινότητα, κλπ; Γιατί αισθάνεστε περήφανοι ή παθιασμένοι για αυτήν τη δράση;

    Γίνετε ένας από τους 10 νικητές/τριες και κερδίστε πρόσκληση για την ετήσια εκδήλωση του Ε.Σ.Κ. στις Βρυξέλλες το 2025 (με καλυμμένα όλα τα έξοδα ταξιδιού και διαμονής), παρουσίαση της φωτογραφίας σας σε φυσική έκθεση κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, αναφορές στις ψηφιακές πλατφόρμες και ένα πιστοποιητικό. Τέσσερις νικητές/τριες θα κερδίσουν επίσης μια διεθνή επικοινωνιακή καμπάνια σχετικά με το ταξίδι τους στη δράση για το κλίμα. Προθεσμία υποβολής συμμετοχών έως Παρασκευή 28 Ιουνίου 2024  (11:00 π.μ.) στον ακόλουθο σύνδεσμο : 

https://europa.eu/!J7KyH6

      Ε.Α.Σ. (Αγροτική Ένωση) ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ  &  ΙΘΑΚΗΣ

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.