Οικονομία

Ε.Α.Σ. : Τα αποτελέσματα ένταξης στα Σχέδια Βελτίωσης για τα Ιόνια

103views

     Ε.Α.Σ. : Τα αποτελέσματα ένταξης στα Σχέδια Βελτίωσης για τα Ιόνια

     Ο Ε.Α.Σ. (Αγροτική Ένωση) Κεφαλληνίας & Ιθάκης ενημερώνει ότι σε 54 ανέρχονται οι δικαιούχοι Παραγωγοί  (17 από Κεφαλονιά), που επιλέχτηκαν να ενταχθούν στα Σχέδια Βελτίωσης  της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, συνολικού ύψους 2.137.198,13€.

      Ειδικότερα, στους δημοσιευθέντες πίνακες για ένταξη στη Δράση 4.1.5 «Υλοποίηση επενδύσεων με στόχο την ανθεκτικότητα, τη βιωσιμότητα και την ψηφιακή οικονομική ανάκαμψη των γεωργικών εκμεταλλεύσεων», του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (Π.Α.Α.) 2014 – 2020  κατά τη μεταβατική περίοδο 2021 και 2022, αναρτήθηκαν και τα αποτελέσματα με τις αιτήσεις, που πληρούν τις προϋποθέσεις επιλεξιμότητας αλλά δεν καλύπτονται από το όριο πίστωσης  και συγκεκριμένα αφορούν 21 Παραγωγούς (εκ των οποίων 7 από Κεφαλονιά).

       Οι υποψήφιοι Παραγωγοί , των οποίων οι αιτήσεις έχουν συμπεριληφθεί στους εν λόγω πίνακες, έχουν το δικαίωμα υποβολής ενδικοφανούς προσφυγής επί των αποτελεσμάτων, ηλεκτρονικά,  μέχρι και την Πέμπτη 15η  Φεβρουαρίου 2024.

            Από Ε.Α.Σ. (Αγροτική Ένωση) ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.