Οικονομία

   Ε.Α.Σ. : Σε  εξέλιξη το φετινό λιομάζωμα

157views

                         Ε.Α.Σ. : Σε  εξέλιξη το φετινό λιομάζωμα

      Ο Ε.Α.Σ. (Αγροτική Ένωση) Κεφαλληνίας & Ιθάκης ενημερώνει ότι τα δύο σύγχρονα Συνεταιριστικά Ελαιοτριβεία ιδιοκτησίας του, στα ΧΑΥΔΑΤΑ  ΠΑΛΛΙΚΗΣ  και στο ΒΑΘΥ  ΙΘΑΚΗΣ, συνεχίζουν και υποδέχονται τους ντόπιους Ελαιοπαραγωγούς, μέλη του και μη, για την ελαιοκομική περίοδο 2023-2024.

      Στα Συνεταιριστικά Ελαιοτριβεία της ΕΝΩΣΗΣ το εκθλιπτικό δικαίωμα παραμένει σε χαμηλές τιμές και η προσέλευση για να κλειστεί ραντεβού είναι σημαντική τις τελευταίες ημέρες.

      Ο Ε.Α.Σ. (Αγροτική Ένωση) με την κίνηση αυτή αποδεικνύει ότι οι ενέργειές του έχουν συνέχεια και στόχο να στηρίξουν τους Κεφαλλονίτες και Θιακούς Ελαιοπαραγωγούς  σε μια ακόμη δύσκολη ελαιοκομική περίοδο των τελευταίων χρόνων με την διαφαινόμενη μειωμένη παραγωγική συγκομιδή λόγω της ακαρπίας από τις ασυνήθιστες κλιματολογικές συνθήκες που έπληξαν τα ελαιόδεντρα στην ανθοφορία, ενώ ταυτόχρονα αναδεικνύει αξίες τις οποίες ενστερνίζεται όπως, η ποιότητα του παρθένου ελαιολάδου της μάνας γης, η παράδοση, η εμπιστοσύνη, η συνεργασία αλλά και ο σεβασμός στον συμπατριώτη επαγγελματία και ερασιτέχνη Ελαιοπαραγωγό.

      Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να προβούν σε έκθλιψη ελαιοκάρπου μπορούν να επικοινωνούν στα κάτωθι τηλέφωνα προκειμένου να κλείσουν ραντεβού :

Συνεταιριστικό Ελαιοτριβείο Χαυδάτων Παλλικής τηλ 26710-95129, 6937084082

Συνεταιριστικό Ελαιοτριβείο Βαθύ Ιθάκης τηλ. 26740–33169, 6979274445

       Από Ε.Α.Σ. (Αγροτική Ένωση) ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ

 

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.