Οικονομία

   Ε.Α.Σ. : Παράταση μέχρι 31 Μαρτίου για πληρωμή ασφαλιστικής εισφοράς ΕΛΓΑ

656views

   Ε.Α.Σ. : Παράταση μέχρι 31 Μαρτίου για πληρωμή ασφαλιστικής εισφοράς ΕΛΓΑ

      Ο Ε.Α.Σ. (Αγροτική Ένωση) Κεφαλληνίας & Ιθάκης ενημερώνει ότι

το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κατόπιν συνεργασίας με τον Ελληνικό Οργανισμό Γεωργικών Ασφαλίσεων (ΕΛΓΑ), αποφάσισε να δοθεί τρίμηνη παράταση, μέχρι τις 31 Μαρτίου 2023, της πληρωμής της ειδικής ασφαλιστικής εισφοράς στον ΕΛΓΑ για τους Ελαιοπαραγωγούς, Αμπελουργούς, Προβατοτρόφους, Αιγοτρόφους, Βοοτρόφους, Χοιροτρόφους και Μελισσοκόμους οι οποίοι δεν έχουν εκπληρώσει τις υποχρεώσεις τους για το έτος 2021.

      Σημειώνεται ότι η ειδική ασφαλιστική εισφορά υπέρ του ΕΛΓΑ καταβάλλεται μέχρι τις 31 Μαρτίου του επόμενου έτους αναφοράς, άρα θα έπρεπε η ειδική ασφαλιστική εισφορά έτους 2021 να έχει εξοφληθεί έως τις 31 Μαρτίου 2022.

      Η τρίμηνη παράταση δόθηκε προκειμένου να διευκολυνθούν οι Παραγωγοί μας στην εξόφληση των υποχρεώσεών τους, υπό το βάρος των αντίξοων οικονομικών συνθηκών που αντιμετωπίζουν.

                      Από Ε.Α.Σ (Αγροτική Ένωση) Κεφαλληνίας & Ιθάκης

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.